جای خالی فعالیت «فوقبرنامه» در فعالیتهای دانشجویی/ دانشجویی که با نقد فیلم رتبه فرهنگی آورد
معین مشرقی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در دامغان با اشاره به کسب رتبه نخست چهارمین و پنجمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی قلم در بخش مقاله فرهنگی، توجه به ابعاد و جنبههای زندگی دانشجویی را از ضروریات رشد و توسعه شخصیت افراد در کسب موفقیت در آینده شغلی و شخصی برشمرد.
وی که دانشجوی ورودی سال ۱۳۹۵ رشته داروسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است، بیان کرد: صاحب امتیاز و سردبیر نشریه رازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و یک دوره عضو انجمن تولید محتوای داروسازی ایران که به اختصار «ایفسا» نام داشت، بودم و در این انجمن دبیری بخش نشریه «فارمگ» را برعهده داشتم و عضو کمیته علمی آموزشی سمینار دانشجویان داروسازی ایران بودم.
بیشتر بخوانید:
کسب ۱۶ رتبه برتر کشوری توسط دانشجویان دانشگاه آزاد نجفآباد
دارنده رتبه برتر چهارمین و پنجمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی قلم درباره اینکه عنوان نشریه شما چیست و از چه زمانی به فکر تهیه نشریه دانشجویی افتادید و چه هدفی را دنبال میکردید؟ چنین پاسخ داد: عنوان نشریه ما رازی بوده و به دنبال آن اهدافی از قبیل ایجاد یک محیط آموزشی برای تفکر، نوشتن مقاله، تحقیق، انجام کار تیمی دانشجویی در راستای بالابردن سطح آگاهی و دانش دانشجویان داروسازی و توسعه دانایی جامعه پیگیری شد.
مشرقی در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه از چه سالی شروع به فعالیت در نشریه کردید و با چند دانشجو در تهیه نشریه همکاری داشتید؟ تبیین کرد: از سال ۱۳۹۸ نخستین شماره نشریه رازی توزیع و تکثیر شد و تا امروز پنج شماره از این نشریه به چاپ رسیده و ۲۰ تا ۳۰ نفر در چاپ هر شماره با ما همکاری داشتهاند.
لزوم توجه به فعالیتهای فوقبرنامه توسط دانشجویان
وی یادآور شد: عنوان مقالهای که در جشنواره قلم حائز رتبه اول در بخش مقاله فرهنگی شدم «نگاهی بر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر» بود و به اختصار نقدی بر فیلمهای نمایش داده شده این جشنواره از دیدگاه شخصیام کردم.
دارنده رتبه برتر چهارمین و پنجمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی قلم با اشاره به حال و هوای فعالیتهای دانشجویی به آنا گفت: دوران دانشجویی خاص و ویژه بوده و موجب رشد و گسترش زمینههای تفکر انسان میشود؛ مانند فعالیت تحقیقاتی تیمی و ویژگیهای دیگری که میتوان در قالب فعالیتهای دانشجویی کسب کرد.
مشرقی در توصیهای به جوانان اظهار کرد: جوانان به تمام وجوه زندگی دوران دانشجوی توجه داشته باشند و صرف حضور در کلاس و تحصیل کافی نیست و پویایی و توجه به فعالیتهای فوقبرنامه از ضروریات دوران دانشجویی بوده و متأسفانه این موضوع در دانشگاهها کمرنگ است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا کرونا در انجام فعالیتهای مربوط به نشریه اثرگذار بود؟ تأکید کرد: این مسئله جنبه منفی و مثبت داشت؛ جنبه منفی به دلیل دوری از فضا و هیاهوی دانشجویی بود؛ اما در نشریه رازی با توجه به اهداف و محتوای بسیار خوب سعی کردیم مانند آموزش در دوران کرونا از فضای مجازی بهره برده و ارتباط با مخاطب را حفظ کنیم.
دارنده رتبه برتر چهارمین و پنجمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی قلم توضیح داد: در صفحه مجازی نشریه همواره تولید محتوا داریم و سعی داریم مصاحبه با استادان، مسئولان دانشگاه و دانشکده داروسازی را بهصورت پخش زنده برگزار کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/