دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علی‌اکبری:

صیانت از جایگاه علمی پژوهشی اولویت نخست دانشگاه آزاد اسلامی است

مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه نگاهی جدی به برنامه‌های علمی دارد، گفت: صیانت از جایگاه علمی و پژوهشی اولویت نخست دانشگاه آزاد اسلامی است.
کد خبر : 616726
محمد علی‌اکبری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، محمد علی‌اکبری مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی به همراه علیرضا ایرانبخش سرپرست اداره‌کل امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی معاونت علوم، مهندسی و کشاوری، فاطمه حمیدی‌فر مدیر دفتر مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی برنامه درسی معاونت علوم انسانی و هنر و بهرنگ مستقل مدیر سامانه پژوهشیار در سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان، واحد تبریز، مدیران علمی واحدها و مراکز آموزشی استان دیدار و گفت‌وگو کردند.


مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با بیان اینکه نگاه دانشگاه آزاد اسلامی به استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، نگاهی جدی و امیدوارانه است، گفت: با توجه به ظرفیت و زیرساخت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، این استان را به عنوان مقصد اولین سفر خود پس از رونمایی از سند تحول و تعالی دانشگاه و برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی انتخاب کردیم تا با بررسی و ارزیابی عملکرد واحدها و مراکز آموزشی استانی در حوزه پژوهش و میزان پیشرفت برنامه‌های علمی این استان، بسته‌های کاری و مأموریت‌های مربوط به حوزه پژوهش را تشریح و تبیین کنیم.


دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ظرفیت و توانمندی بسیار بالایی دارد


علی‌اکبری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با توجه به سابقه خود، ظرفیت و توانمندی بسیار بالایی دارد، اما آنچه از این دانشگاه انتظار می‌رود، محقق نشده و امروز اینجا هستیم تا دلایل آن را شناسایی و راهکارهای رفع آن را واکاوی و بررسی کنیم.


وی با اشاره به عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در سامانه پژوهشیار، بیان کرد: این دانشگاه در پاسخگویی به تیکت‌های دانشجویان بسیار موفق عمل کرده، اما ضمن قدردانی از استادان متعهد و منظم، انتقاداتی نیز به عملکرد برخی استادان وارد است.




بیشتر بخوانید:


جلسات پیش دفاع دانشجویان دوره دکتری ۴ نوبت در سال برگزار می‌شود




مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سرآمدی، پاسخگویی، تبدیل به دانشگاه کارآمد و پایدار از شعارهای دانشگاه آزاد اسلامی است، بیان کرد: حرکت بر مدار تحول، الزام اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است و انتظار آن است که مدیران و استادان دانشگاه در این مسیر همراه و همگام بوده و خود را برای تحقق برنامه‌های دانشگاه متعهد بدانند.


علی‌اکبری تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) در حوزه پژوهش کشور تحول بزرگی رقم زده و مانع هدررفت توان تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی شده، بنابراین پذیرفته نیست که در این مسیر خللی ایجاد شود.


صیانت از جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه اولویت اول است


مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: اولویت اول دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهشی، طرح پایش است و از هرگونه تخلف در این زمینه پیشگیری خواهیم کرد؛ چراکه صیانت از جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه اولویت اول است. معتقدیم پژوهش باید به‌طور کامل انجام شود و عملکرد کارشناسان، مدیران گروه، استادان راهنما و... در سامانه کاملاً قابل رصد و کنترل است.


وی با اشاره به برگزاری جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تنها هدف دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشجویان دکتری تخصصی، ارتقای کیفیت علمی و پژوهشی دوره دکتری و صیانت از اعتبار و ارتقای مدرک دانشگاه آزاد اسلامی است.


مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش افزود: علاقه‌مندیم سهم استان آذربایجان‌شرقی در داوری جلسات پیش‌دفاع افزایش یابد و از حضور استادان برجسته دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی استفاده کنیم و به‌زودی سامانه‌ای معرفی خواهد شد که استادان علاقه‌مند و دارای شرایط لازم، بتوانند آمادگی خود را برای مشارکت در برگزاری جلسات پیش‌دفاع متمرکز اعلام کنند.


علی‌اکبری تبیین کرد: مشکلاتی که سامانه پژوهشیار در ابتدای اجرا با آن مواجه بود، برطرف شده و استادان، مدیران گروه و دانشجویان با محیط کاری این سامانه آشنا شده‌اند و با سامان گرفتن فضای پژوهش دانشگاه، اکنون در حال بررسی عملکرد مراکز تحقیقاتی و مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی هستیم تا ارزیابی دقیق از نوع عملکرد و میزان درآمدزایی مراکز تحقیقاتی و فعالیت مجلات داشته باشیم.


وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای افزایش تعداد مجلات علمی و پژوهشی برای فراهم کردن فرصت پذیرش و چاپ مقاله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حال تلاش هستیم تا مجلات SJR علوم انسانی دانشگاه را هم وارد فهرست نشریه‌های معتبر برای چاپ مقالات کنیم و به این ترتیب تعداد زیادی از این مجلات در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و جزئیات این اقدام به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب