دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 مرداد 1399 - 12:17
رئیس دبیرخانه پایش آزاد:

جلسه پیش دفاع در دانشگاه آزاد اسلامی الزامی می‌شود/ تنها ۲ درصد پایان‌نامه‌های دانشگاه‌های دولتی در راستای حل مشکلات کشور است

رئیس دبیرخانه پایش آزاد گفت: اکنون ۸ درصد از پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حل مشکلات کشور تدوین می‌شود اما سهم پایان‌نامه‌های دانشگاه‌های دولتی در این بین تنها ۲ درصد است.
کد خبر : 507358
۲۰۲۰۰۸۱۱_۱۱۴۶۴۵.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد علی‌اکبری در جلسه برنامه علمی روسای واحدهای استان تهران و مجری برنامه‌های علمی این استان که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد، اظهار کرد:  طی دو سال اخیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی جراحی شد و دچار دگرگونی شده است؛ در این دگرگونی از تخلف‌های پژوهشی که پیش از این در این دانشگاه وجود داشت، جلوگیری شد.


وی افزود: سامانه پژوهشیار تنها با دستور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تغییر پیدا می‌کند. حدود ۸۰ هزار پرپوزال در این سامانه وجود دارد و در این سامانه پژوهش‌های دانشگاه آزاد اسلامی یک ساماندهی شده است.


رئیس دبیرخانه پایش  آزاد با اشاره به ابلاغیه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص جلسه پیش دفاع گفت: از مهرماه سال جاری جلسه پیش دفاع الزامی خواهد شد. این جلسه برای کیفی سازی پایان‌نامه‌های دانشجویان است. هم‌چنین برابر ظرفیت اساتید داوری‌ها انجام خواهد شد.


علی‌اکبری در خصوص برنامه‌های علمی پایش آزاد تصریح کرد: اکنون برنامه‌های علمی در سامانه پژوهشیار بارگذاری شده است. بر اساس آیین‌نامه‌ای که قرار است از سوی وزارت علوم ابلاغ شود ۲ درصد پایان‌نامه‌های دانشگاه‌های وزارت علوم قرار است در راستای مشکلات کشور قرار گیرد اما اکنون در ابتدای راه نظام پایش ۸ درصد پایان‌نامه‌های این دانشگاه در راستای حل مشولات جامعه قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه سلسله جلساتی که با ایرانداک برگزار شده است، ادامه داد: هم‌چنین از هوش مصنوعی در بخشی از داده‌های سامانه پژوهشیار استفاده شده است و فراوانی لغات را مورد ارزیابی قرار داریم. در این ارزیابی علاقه و استقابل دانشجویان در خصوص موضوعات پرتکرار را درخواهیم یافت.


رئیس دبیرخانه پایش آزاد عنوان کرد: اکنون با وجود سامانه پژوهشیار به یک ساحل آرامشی رسیده‌ایم که اکنون به دنبال درآمدزایی هستیم.


علی اکبری با اشاره به برنامه‌های علمی استان تهران خاطرنشان کرد: تجربه استان تهران به ما کمک کرد که نظام پایش در کشور بهتر انجام شود. برنامه‌های علمی استان تهران باید مورد بازنگری قرار گیرد که این کار به‌صورت جدی و مستمر در حال انجام است.


وی گفت: به زودی سامانه علوم و تحقیقات، اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی نیز به سامانه پژوهشیار ملحق خواهد شد. ۶ ماه آینده، ۶ ماه طلایی برای دانشگاه آزاد اسلامی است زیرا آغاز دفاع از پایان‌نامه‌های برنامه‌های علمی نظام پایش است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب