دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آبان 1400 - 16:10
از سوی دهمرده صورت گرفت؛

ارائه روش نوآورانه با قابلیت استفاده برای کنترل سرعت موشک

تعظیم دنیا مقابل دانشمندان ایرانیرئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گالیکش برای نخستین‌بار در دنیا روشی نوآورانه با قابلیت استفاده برای کنترل سرعت موشک ارائه کرد که توسط جمعی از بهترین دانشمندان دنیا تأییدیه گرفت.
کد خبر : 616361
دهمرده



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، حسن دهمرده عضو هیئت علمی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گالیکش برای نخستین‌بار در دنیا روشی جدید و نوآورانه با قابلیت استفاده برای کنترل سرعت موشک ارائه کرد که این طرح توسط جمعی از بهترین دانشمندان دنیا تأییدیه گرفت.


دهمرده این فعالیت پژوهشی را سال ۱۳۹۳ آغاز کرد و این طرح بزرگ را در شرایط سخت اقتصادی و تحریم در مدت زمان هفت سال به نتیجه رساند.


نوآوری این روش، ترکیب دو روش کنترلی «field oriented control» و «direct torqe control» با الگوریتم ویژه برای رسیدن به اهداف خاص بوده و نتایج به دست آمده این طرح در شبیه‌سازی‌های نرم‌افزاری و آزمایشگاهی صحت و اعتبار روش پیشنهادی حسن دهمرده تأیید شد.




بیشتر بخوانید:


۱۷ راهکار برای تحول و پیشرفت انجمن‌های علمی




اهمیت این موضوع آنجا خود را نشان می‌دهد که این نوآوری برای نخستین‌بار در دنیا توسط یک جوان ایرانی از شهرستان گالیکش ارائه شده و مورد تأیید برترین دانشمندان این حوزه در کره خاکی قرار گرفت، نکته مهم آن است که این متد کنترلی و ترکیبی جدید برای کنترل دور موتورها به‌خصوص سانتریفیوژها و کنترل سرعت موشک‌ها قابل استفاده خواهد بود.


اسناد این کار پژوهشی و علمی در رنکینگ جهانی را در ژورنال بین‌المللی «COMPEL - The international journal for computation and mathematics in electrical and electronic engineering» قابل مشاهده است.


به گفته متخصصان، مرزهای علم در حوزه درایو در دنیا توسط این پژوهشگر جابه‌جا شده و طبق عرف علمی ژورنال‌ها و مجامع بین‌المللی افرادی که علاوه بر روش‌های شبیه‌سازی به روش تست آزمایشگاهی هم روش خود را علم‌سنجی کنند و به این مرحله برسند به آنها دانشمند اطلاق می‌شود.


این ژورنال بین‌المللی متعلق به کشور انگلستان است و دانشمندانی از سراسر دنیا در داوری مقالات آن همکاری دارند.


لینک مقاله «https://www.emerald.com/insight/content/doi/۱۰.۱۱۰۸/COMPEL-۱۱-۲۰۲۰-۰۳۶۷/full/htm» است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب