صیانت از سلامت مردم از هر اقدامی ضروریتر است/ فعال شدن سامانه ملی سلامت و مدیریت هوشمند بیماری با سرعت و دقت پیگیری شود
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از زحمات همه کسانی که به نحوی در موضوع مبارزه با بیماری کرونا نقش دارند، گفت: در مسیر مقابله با کرونا، مسئله اقناع افکار عمومی ضرورتی اجتنابناپذیر است.
رئیسجمهور افزود: همه کسانی که تریبون در اختیار دارند به ویژه رسانه ملی باید وضع موجود کشور را بهویژه در مقایسه با کشورهای دیگر تشریح و عملکردها و کیفیت مقابله با این بیماری را تبیین کنند.
رئیسی گفت: همچنین ضرورت دارد بررسیهای انجام شده در زمینه تأثیر واکسیناسیون عمومی بر سلامتی و ابتلای احتمالی افراد به شکل دقیق برای افکار عمومی توضیح داده شود تا کسانی که به هر دلیل تاکنون از تزریق واکسن خودداری کردهاند، به انجام واکسیناسیون ترغیب شوند.
رئیسجمهور درباره تزریق دٌز سوم واکسن کرونا یا همان دٌز یادآور گفت: دغدغه ما صیانت از سلامت افراد است و در این زمینه شیوهنامهها و توصیههای کارشناسان مبنای عمل خواهد بود.
رئیسی به لزوم تقویت زیرساختها برای مقابله موفق با موج احتمالی ششم بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: امیدواریم با موج جدیدی از بیماری مواجه نشویم، اما در هر صورت باید آمادگی داشته باشیم تا در برابر موج احتمالی بیماری مواجهه انفعالی نداشته باشیم.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم موج احتمالی جدید بیماری مانند موج پنجم کشور را غافلگیر کند، گفت: باید با تمهید اقدامات و آمادگیهای لازم از تکرار مشکلات کشور در مواجهه با موج پنجم کرونا جلوگیری کنیم. وزارت بهداشت مکلف است وضع کشور را به دقت رصد کند و پیگیریهای لازم را انجام دهد.
رئیسی گفت: علاوه بر رسانه ملی، بازگشایی دانشگاهها و مدارس نیز میتواند بستری مناسب برای آموزش عمومی و مؤثر در زمینه اقدامات پیشگیرانه در برابر کرونا باشد که باید از این فرصت به بهترین شکل بهره برد.
رئیسجمهور بر ضرورت حمایت قوی از واکسنهای ساخت داخل از سوی وزارت بهداشت تأکید کرد و افزود: دلیل واردات گسترده واکسن در مقطع کنونی، ضرورت مقابله سریع با گسترش بیماری است و اگر تولید داخل، نیاز کشور به واکسن را تأمین میکرد، واردات گسترده واکسن انجام نمیشد.
رئیسی به آغاز فعالیت سامانه ملی سلامت به شکل پایلوت هم اشاره کرد و گفت: اجرای آزمایشی این سامانه به دقت رصد شود تا بتوانیم پس از کاهش تعطیلیها و محدودیتها، با مدیریت هوشمند به شکل بهتر و مؤثرتری شیوع کرونا را مدیریت کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/