دانشجویان غیربومی دانشگاه برای حضور در خوابگاهها نوبتبندی میشوند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدتقی احمدی با اشاره به چالشهای حضوری شدن دانشگاهها از ۱۵ آبان و همچنین تمهیدات دانشگاه در راستای حفظ سلامت دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان، خاطر نشان کرد: مهمترین مشکل بعد از حضوریشدن و تجمع دانشجویان در دانشگاه، فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مورد استقرار دانشجویان در خوابگاهها است.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اعلام اینکه تمام دانشجویان و اساتید دانشگاه واکسینه شدهاند، عنوان کرد: همه دانشجویان دانشگاه دز اول را دریافت کرده اند و همینطور اکثر قریب به اتفاق دانشجویان نیز نوبت دوم واکسن را هم تزریق کرده اند. پروتکلهای بهداشتی و رعایت فاصلهگذاری با توجه به شکنندهبودن شرایط کرونایی، اجازه استقرار عادی در خوابگاهها همانند گذشته یعنی اسکان ۵ یا ۶ نفر در هر اتاق را نمیدهد و اصلاً به صلاح نیست این تعداد دانشجو حتی با وجود تزریق واکسن در یک اتاق حضور داشته باشند.
وی در ادامه افزود: احتمالاً برای دانشجویانی که از شهرهای مختلف به دانشگاه می آیند، نوبتبندی خوابگاهها را داریم و بهطور مثال در دو یا سه نوبت در فواصل یک ماه و نیمه دانشجویان میتوانند در خوابگاه اسکان داشته باشند.
احمدی ضمن بیان اینکه کلاسهای حضوری عملی دانشجویان آغاز شده است، بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات، هزینههای تغذیه دانشجویان است که بسیار رشد کرده و بودجه دانشگاهها از این بابت بسیار شکننده است و امیدواریم بودجه مصوب مجلس به موقع به دانشگاهها اختصاص پیدا کند؛ زیرا دانشگاهها از جمله دانشگاه تربیت مدرس از نظر بودجهای در شرایط تنگنا قرار دارند در این راستا سازمان امور دانشجویان نیز وعده کمکهایی را داده است.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس در پایان با بیان اینکه آغاز حضوری شدن ناگهانی و فوری دانشگاهها مشکلاتی را ایجاد میکند، گفت: نگران دانشجویانی هستیم که از شهرهای قرمز به دانشگاه میآیند و در این شرایط خطر ابتلای سایر دانشجویان افزایش مییابد و از سوی دیگر قرنطینه کردن تعداد زیاد دانشجو پیچیدگیهای خاصی دارد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/