شناسایی ۱۵ شتابدهنده برای حمایت از فارغالتحصیلان دارای ایده/ آزمایشگاه تست کیفی ایجاد میشود
فرامرز فتحنژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ارومیه در پاسخ به این پرسش که برای ساختن ایران چه میشود کرد و یا چه باید کرد؟ توضیح داد: برای ساخت یک جامعه بهویژه ایران عزیز قطعاً مورد نخست، آموزش نیروی متخصص، کاری و متعهد است؛ چراکه یک جامعه را نیروهای انسانی آن میسازند.
وی افزود: نیروهای ما در کنار بقیه علومی که یاد میگیرند باید علوم انسانی که رهبری و جهتگیریهای صحیح یک جامعه را در آن میتوان دید، یاد بگیرند؛ حال علاوهبر تمام اینها همانطور که رهبر بزرگمان فرمودند، باید موانع پیش روی این نیروها را برداریم و مانعزدایی انجام دهیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در جواب این سؤل که بهعنوان رئیس این مجموعه، رسالت خودتان و مجموعهای که در آن هستید را برای ساخت ایران چگونه تعریف کردهاید و چه اقداماتی برای انجام رسالت اصلی یعنی آموزش در نظر دارید؟ بیان کرد: بله، دقیقاً رسالت اول و اصلی دانشگاه، همان آموزش نیروی مفید مورد نیاز جامعه است.
فتحنژاد اضافه کرد: برای داشتن این نیرو و آموزش هرچه بهتر آنها، ابتدا نیازمند استادان خوب و توانمند هستیم که در تربیت و آموزش این نیروها نقش اساسی دارند؛ بنابراین در برنامه دانشگاه جذب این استادان نیز وجود دارد.
باید اصل جمله «ما میتوانیم» را به دانشجویان آموزش دهیم
وی ادامه داد: علاوهبر این کارها باید اتکا به نفس و خودباوری و نیز اصل جمله «ما میتوانیم» را به دانشجویان آموزش دهیم. برنامههایی نیز برای فضای مجازی که این روزها بسیاری از افراد جامعه در آن فعال هستند، داریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه درباره برنامههای دانشگاه برای ایجاد ارتباط میان صنعت و علم توضیح داد: دکتر طهرانچی اینگونه فعالیتها را هم بهصورت دستوری هم بهصورت توصیهای انجام دادهاند و مجموعههای سما تبدیل به دانشکدههای مهارت و کارآفرینی شدهاند.
درصدد ایجاد آزمایشگاه تست کیفی در استان هستیم
فتحنژاد یادآور شد: سالهای گذشته به این مقوله توجه خاصی نشده بود که حال با تغییر دوره و شروع دوره جدید مدیریتی، توجه فراوانی به مشکلات و نیازها شده است و برنامه جدید مدارس عالی مهارتی را در همین جهت و بهویژه رشتههای مطرح آغاز کردهایم و در همین راستا نیز درصدد ایجاد یک آزمایشگاه تست کیفی در سطح استان هستیم که دارای منافع بسیاری برای استان، استادان و دانشجویان است و از طرفی درصدد اجرای طرحهای مفید دیگر نیز هستیم.
وی در پاسخ به این پرسش که برنامه دانشگاه برای حمایت از مراکز رشد، شرکتهای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری چیست؟ متذکر شد: برای حمایت از دانشجویانی که تازه فارغالتحصیل شدهاند و دارای ایدههای بسیاری هستند؛ اما سرمایه و امکانات اجرای آن را ندارند، حدود ۱۵ شرکت که نقش شتابدهنده را دارند، پیشبینی کردهایم که در مدت دو سال بتوانند طرحهای خود را اجرا کنند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: سپس آنان را به پارک فناوری منتقل میکنیم تا بقیه مراحل گذرانده شوند و نیز نیازها و سرمایهگذارانی هم برای آنان پیشبینی شده است و حتی در مرحله شروع تولید نیز دانشگاه در کنار دانشجو برای کمک به عرضه محصول است. تا ۶ ماه آینده نیز دو الی سه شرکت از این شرکتها معرفی خواهند شد.
فتحنژاد درباره هدفگذاری برای ارتقای علمی مجموعه دانشگاه و چگونگی انجام آن اظهار کرد: این کار به دو صورت داخلی و خارجی صورت خواهد گرفت؛ در بخش داخلی با شناسایی کامل شهرها و ایجاد رشتههای مورد نیاز آن شهر صورت خواهد گرفت، بهطور مثال در شهرهای نزدیک گمرک، حقوق گمرک و حقوق تجارت اضافه خواهد شد. در بخش خارجی نیز با ایجاد رشتههای مشترک، ارتباط میان استادان و دانشجویان داخلی با استادان و دانشجویان کشورهای همسایه برقرار خواهد شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/