دانشجویان از ابتدای تحصیل هدفمند مطالعه کنند/ رتبه ۳ آزمون دکتری تخصصی چگونه به دست آمد؟
سیده غزاله عصار که بهتازگی موفق به کسب رتبه سه آزمون دوره دکتری تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پذیرش در رشته داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران شده است در تشریح دلایل موفقیت خود به خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در دامغان گفت: لطف خدا، دعای خیر پدر و مادرم و زحمت آنان و تلاش هدفمند بسیار در ایجاد بستر موفقیتم مؤثر بود و سعی کردم در زمان تحصیلم در دوره دکتری حرفهای هدفمند تلاش کنم.
دانشآموخته دکتری حرفهای داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ورودی سال ۱۳۹۳ که ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ از پایاننامه خود با عنوان بررسی سطح سرمی فاکتور رشد فیبروبلاست ۲۱ در بیماران نارسایی قلبی دفاع کرد، درباره رشته داروسازی بالینی و طریقه مطالعه خود در آزمون دکتری اظهار کرد: حدود یک سال برای قبولی در آزمون دکتری تخصصی داروسازی بالینی تلاش کردم و از دوران تحصیلم در دامغان در دوره دکتری حرفهای به حوزه داروسازی بالینی علاقهمند بودم و سعی کردم در این حیطه فعالیت کنم.
بیشتر بخوانید:
قبولی ۱۰۰ درصدی دانشجویان واحد دامغان در آزمون جامع داروسازی
وی ادامه داد: پس از آزمون علوم پایه در ترمهای چهارم و پنجم نوشتن مقاله را آغاز کردم و در درس فارماکولوژی با راهنمایی استادم بهادر باقری نوشتن مقالات مروری را هم پی گرفتم و حدود هشت مقاله در دوره تحصیل در مجلات داخلی اکسپت کردم (پذیرش گرفتم) و با توجه به علاقهمندی به حوزه بالینی بیشتر مطالعاتم را معطوف به این حوزه کردم.
عصار گفت: از ترم دوم و سوم با تعاریفی که استادان از گرایشهای مختلف داروسازی داشتند، متوجه علاقه خود به گرایش داروسازی بالینی شدم و از همان زمان هر موقع صحبت از ادامه تحصیل و تخصص میشد، دوست داشتم در گرایش داروسازی بالینی ادامه تحصیل دهم. زمان انجام طرح با وجود اینکه صبحها به کارخانه و عصرها در داروخانه مشغول کار بودم؛ اما به دلیل علاقه ویژهای که به این گرایش(داروسازی بالینی) داشتم از کوچکترین زمان هم برای مطالعه استفاده میکردم.
دانشآموخته دکتری حرفهای داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از فعالیتهای خود در دوره دکتری حرفهای این دانشگاه تشریح کرد: فعالیتهای دوران تحصیلم که در راه رسیدن به هدف بسیار به من کمک کرد، تهیه رزومه خوب مطالعه کتابها و مقالات مرتبط، فعالیتهای تحقیقاتی با همکاری استادانم، ارائه مقالات در مجلات و کنفرانسها، کسب نمره قبولی در آزمون زبان، شرکت در کارگاههای مختلف که در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و در دانشگاههای دیگر برگزار میشد و در آزمون جامع هم با رتبه ممتاز قبول شدم و چند مقاله از پایاننامه در حوزه بالینی نوشته بودم که در راه رسیدن به هدف مؤثر بود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در زمینه ورزشی نیز فعالیت داشتهاید؟ بیان کرد: اهل ورزش هستم و هفتهای دو یا سه روز برای برنامه ورزشی در باشگاه آمادگی جسمانی داشتم و با توجه به حجم کار و مطالعه، ورزش در ایجاد نشاط و روحیهام مؤثر بوده است.
عصار در توصیهای به دانشجویان جویای علم عنوان کرد: دانشجویانی که به ادامه تحصیل و تخصص علاقهمند هستند از ابتدای تحصیل هدفمند مطالعه کنند و در زمان تحصیل به جمله یکی از استادان خطاب به دانشجویان استناد میکنم که؛ سردرگم نباشید و بدانید که در کار و زندگی چه میخواهید، نوشتن مقالات، انجام فعالیتهای تحقیقاتی و شرکت در کنفرانسها کارهایی است که در زمان تحصیل فرصت مناسبی را برای آن دارند و برای رزومه علمی بسیار مؤثر است و شرایط موفقیت را فراهم میآورد.
پذیرفته شده دوره دکتری تخصصی وزارت بهداشت در رشته داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و دانشکده داروسازی آن به آنا گفت: واحد دامغان با همه استادان بادانش، امکانات و تجهیزات خوب جای توسعه زیادی دارد؛ البته برای ما که نخستین ورودی دانشکده داروسازی واحد دامغان بودیم با مشقتهای بسیاری همراه بود؛ اما کارکنان بسیار خوب دلسوزانه کمک کردند، مردم بسیار خوب در شهر دامغان زندگی میکنند و برای زندگی دانشجویی بسیار امن است.
به گفته دانشآموخته دکتری حرفهای داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان شرایط توسعه در دورههای پزشکی و پیراپزشکی این دانشگاه فراهم است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۰۶۲/
انتهای پیام/