مراکز تحقیقاتی نقطه وصل دانشگاه و جامعه/ بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای بوشهر لازم است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه با رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با قدردانی از فعالیتهای علمی و پژوهشی صورت گرفته گفت: نقد و همکاری، لازم و ملزوم یکدیگر و عامل موفقیت و پیشرفت هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر با اشاره به الزامات نسلهای اول، دوم، سوم و چهارم دانشگاهی اظهار کرد: بدون تأمین شرایط هر نسل دانشگاهی، امکان تحقق نسل بعدی میسر نیست و بیشک نقصان در هر نسل، به نسل بعدی آسیب میزند.
عبداللهی با بیان اینکه باید در نگاه و روش تغییر ایجاد کرد تا موفق بود، عنوان کرد: همه امور نیازمند نگاه عقلانی و علمی است و تحقق این امر نیازمند افراد با انگیزه، آماده، مؤمن، پرکار و دلسوز است.
وی با تأکید بر اینکه باید ظرفیتهای آموزشی و غیرآموزشی دانشگاه را به مردم و جامعه شناساند، مطرح کرد: دانشگاه نباید مأموریت و رسالت اجتماعی و مردمی خود را فراموش کند؛ بلکه باید از پیلههای دور خود خارج شد و گروههای دانشگاه را به حوزههای علمی و دانشبنیان متصل کرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی نقطه وصل دانشگاه با جامعه هستند، یادآور شد: مراکر تحقیقاتی ظرفیتی است که حوزههای مختلفی را شامل میشود که نباید از آن غافل شد و یکی از مهمترین این حوزهها، توانمندسازی است، این مراکز ظرفیت بالفعل برای امروز دانشگاهیان و ظرفیتی بالقوه برای آیندگان و علاقهمندان به علم و خدمت به جامعه هستند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه رابطهها در دانشگاه باید علمی و انسانی شکل بگیرد بر ایجاد و فعالسازی اتاقهای فکر تأکید و اضافه کرد: کار تحقیقاتی کار شناختی است که از ابتدا تا انتها باید هوشمندانه و هدفمندانه انجام شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: اگر قرار است تحولی در امور ایجاد شود، بدون شک مراکز علمی و تحقیقاتی یکی از سرچشمهها و بانی این تحول هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استان بوشهر ظرفیتها و مزیتهای بیشماری دارد که باید حداکثر بهرهبرداری از آن انجام شود، اظهار کرد: دریا، آبزیان، نیروگاه اتمی، شرکتهای صنعتی دریایی، شهرکهای صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و نخیلات نمونههایی هستند که مراکز تحقیقاتی با فعال شدن و مشارکت با آنان میتوانند برنامههای اثرگذاری را در بهبود برنامههای دانشگاه و استان پیریزی کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به ۶ مرکز تحقیقاتی نخل، آبزیان گرمسیری، انرژیهای نو، علوم رفتاری، علوم ورزشی، تاریخ و تمدن خلیجفارس و سراهای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی و مدارس عالی مهارتی در کنار انعقاد تفاهمنامههای متعدد کاربردی با سازمانهای بنیادی و اثرگذار اظهار کرد: زمینه کار برای هر نوع علاقهمندی و گرایش علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر مهیاست، ضمن اینکه با کادرسازی و استفاده از ظرفیت نیروی جوان و انقلابی در رأس امور، در جهتیابی و هدفمندی امور تسریع بخشیده شده است.
عبداللهی با تأکید بر مدیریت زمان، استفاده بهینه از سرمایهها و تجربیات دیگران، خواستار افزایش کار و تلاش شد و افزود: دانشگاه فقط محل پیدا کردن مسئله نیست، بلکه جای حل مسائل هم هست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر مراکز تحقیقاتی را یک مجموعه برشمرد و اضافه کرد: باید به این مراکز ترکیبی و مجموعهای نگاه کرد و بر ظرفیتهای متراکم آنها در دانشگاه متمرکز شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/