5 طرح دانشبنیان و درآمدزا در دانشگاه آزاد بوشهر
اسماعیل عبداللهی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه خبرگزاری آنا، حرکت به سمت درآمدهای غیرشهریهای را نیاز امروز دانشگاه آزاد دانست و افزود: حرکت به سمت درآمدهای غیرشهریهای نیازمند برنامهریزیهای دقیق و نگاه علمی به مسائل است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه تقویت ساختار موجود و حرکت به سمت درآمدهای غیرشهریهای از موارد حائز اهمیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی است، تصریح کرد: اگر به دنبال توسعه و اصلاح ساختارها هستیم، دانشگاهها نیز باید بهصورت ساختارمند تقویت شوند.
وی با تأکید بر استفاده حداکثری از تمام داراییها، امکانات و ظرفیتها در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با فعالسازی و شکوفایی این ظرفیتها در عرصههای مختلفی مانند حوزههای تحقیقاتی، تولید علم، راهاندازی مراکز تحقیقاتی میتواند مشکلات و چالشهای مالی را با درایت و تدبیر برطرف کند.
عبداللهی تصریح کرد: توسعه مدارس و آموزشکدههای سما، رشتههای پیراپزشکی و پرستاری، مراکز فنی و حرفهای و مدارس تخصصی راهکارهای مهم برای مدیریت این چالشها است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه نظام اداری اجتماعی قوی، منظم و بابرنامه، قابلیت ارائه خدمات شایسته به جامعه دارد، عنوان کرد: تقویت ساختار اداری، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در اولویت است و دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر باید با محوریت صرفهجویی، برنامهریزی مناسب و با نگاه ویژه به مزیتهای استان مانند آبزیان، شیلات، نفت، گاز و ... علاوه بر خدمترسانی تخصصی به مردم استان، به دنبال رفع نیازهای مالی و بودجهای خود باشد.
وی با تأکید بر استفاده از توان علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: اعضای هیأت علمی و کارکنان در چارچوب برنامههای جدید فعالشده و اتاق فکرهای متعددی در مجموعه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تشکیلشده است، زیرا که معتقدیم 16 هزار دانشجو، ۳۰۰ عضو هیأت علمی و ۵۰۰ کارمند یک مزیت و فرصت ایدهآل برای مدیریت چالشها و پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد اسلامی استان است و این ظرفیت میتواند هرروز فرصتهای بینظیری در اهداف و مأموریتهای دانشگاه پیش روی مدیران خلق کند.
عبداللهی تصریح کرد: در حوزه توسعه مدیریت و منابع، صرفهجویی و مصرف بهینه منابع مالی، تبدیل به احسن کردن سرمایههای غیرنقدی و بلااستفاده، تلاش در راستای جلب سرمایهگذار و تسهیلات مالی در اجرای طرحهای دانشگاهی و مشارکت در طرحهای بروندانشگاهی راهکارهای مناسبی برای برونرفت از چالشها هستند که به صورت جدی به آن تأکید شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر درباره ارتباط با صنعت و تجاریسازی پژوهشها گفت: پیگیری و اجرای طرحهای درآمدزا را اولویت اصلی فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر میدانیم و اولین اقدام برای ایجاد تعامل با بخش صنعت، انعقاد تفاهمنامه همکاری با صنایع اصلی استان به منظور شناخت نیازهای آنان و توانمندسازی دانشگاه در راستای رفع این نیازها است.
عبداللهی عنوان کرد: در این دوره یکساله، دانشگاه آزاد بوشهر با ظرفیتهای انسانی، فیزیکی و زیرساختهای مناسب علمی و قابلیت اجرای برنامههای مشترک، 22 تفاهمنامه همکاری با نهادهای ارزشی و انقلابی منعقد کرده است.
وی درباره طرحهای ارائهشده به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پنج طرح دانشبنیان و درآمدزا که در چارچوب ظرفیتهای استان بوشهر تعریف شده است، شامل طرح HSE عسلویه، تولید فرآوردههای قیر و سه طرح پرورش و تکثیر آبزیان که شامل طرح ۷۰۰ هکتاری دیلم در شمال استان، ۷۰ هکتاری دلوار در مرکز استان و ۳۳ هکتاری دیّر در جنوب استان به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارائهشده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: تصویب سه مرکز تحقیقاتی آبزیان گرمسیری، انرژیهای نو و نخل که در مرحله اخذ مجوز تأسیس قرار دارند، زمینهساز خوبی برای ارتباط با صنعت و تولید ثروت از پژوهشهای دانشجویی خواهد بود.
وی افزود: استحصال کیتین و کیتوسان از پوست میگو با کاربردهای متفاوت و همچنین ساخت و تجهیز دو کارگاه مهم کار در ارتفاع و HUET، مورد نیاز منطقه انرژی پارس از برنامههای این دانشگاه برای حضور در صنعت کشور است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/