دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مهر 1400 - 14:30
رسولی:

شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر در مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد و گفت: شهرک صنعتی دانشگاه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.
کد خبر : 613881
اسحاق رسولی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اردبیل، اسحاق رسولی در دیدار با استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر در مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد و بیان کرد که شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.


وی اضافه کرد: دیدگاه تدریس صرف در دانشگاه آزاد اسلامی باید تغییر کند؛ چراکه در شرایط فعلی دغدغه اصلی خانوده دانشجویان اشتغال آنان پس از فارغ‌التحصیلی است و رفع این دغدغه از وظایف ماست.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه دانشگاه‌ آزاد اسلامی باید به یک دانشگاه حکمت‌گرا، کارآفرین و فناور تبدیل شود، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا ساختار جدیدی پیدا کرده که براساس آن علاوه بر ایجاد امکان تحصیل، متناظر با گروه، مرکز رشد، واحدهای فناور و متناظر با دانشکده، سراهای نوآوری ایجاد شده و دانشجویان همزمان با مباحث آموزشی به این مراکز و سراهای نوآوری هدایت می‌شود.


شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه‌اندازی می‌شود


رسولی افزود: دانشجویان در مرکز رشد می‌توانند به صورت تیمی و با یک ایده کسب و کار ورود کنند و با حمایت سه تا پنج ساله دانشگاه - در قالب فضا، تسهیلات، امکانات، آزمایشگاه، کارگاه و مشاوره - در صورت تبدیل ایده به محصول یا خدمت، ارائه آن به بازار، رسیدن به مرحله تولید و تجاری، به سرای نوآوری منتقل شوند.


وی با بیان نمونه‌ای از ایده‌های مورد حمایت که با تزریق سرمایه ۳۰۰ میلیون تومان اکنون سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی دارند، یادآور شد: سرای نوآوری گردشگری سلامت، سرای نوآوری صنایع غذایی تبدیلی و سرای نوآوری صنایع خلّاق فرهنگی را در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل فعال کرده‌ایم که امکان فعالیت برای همه گروه‌های علمی اعم از دانشجویان و استادان وجود دارد.


شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه‌اندازی می‌شود


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دلیل اصلی تأخیر در پرداخت حقوق استادان حق‌التدریس، کاهش تعداد دانشجو در برخی رشته‌هاست، متذکر شد: راه‌حل این مشکل فروش املاک یا دریافت کمک از دولت نبوده، بلکه راه‌حل ترغیب داوطلبان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق رفع دغدغه اشتغال آنان است.


رسولی با بیان اینکه موضوع «از آموزش تا اشتغال» به‌صورت جدی در بین دانشجویان جا افتاده است، یادآور شد: استادان باید فعالیت‌های اشتغالزا و موقعیت‌های به‌وجود آمده در دانشگاه را به دانشجویان انتقال دهند و با ایجاد انگیزه در آنان هر دانشجویی را که صاحب ایده یا یک دانش فنی است به ما به‌خصوص معاونت پژوهشی و فناوری معرفی کنند و حتی ممکن است دانش فنی به جای شهریه دانشجویان پذیرفته شود.


وی تأکید کرد: ارزیابی استادان از سوی دانشگاه به صورت مناسب صورت نگرفته است که مشخص شود آیا استادان در چارچوب انتظارات دانشگاه و خط مشی آن گام برداشته یا رفتار کرده‌اند؟


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب