استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در مسیر تحول سازمان محیط زیست
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی سلاجقه در بازدید از معاونت محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست و در نشستی صمیمانه با مدیران این معاونت از جمله معاون محیط زیست دریایی، مجری ملی طرح حفاظت از تالابهای ایران و مدیران ارشد این معاونت در مورد مسائل مختلف به بحث و تبادل نظر پرداخت. همچنین در این نشست مدیران این معاونت به ارائه عملکرد و برنامههای تدوینی برای آینده پرداختند.
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در بین همکاران سختکوش و تلاشگر این معاونت گفت :همگام شدن برنامههای تدوین شده در این معاونت با سایر بخشها بسیار مهم است، زیرا کمک میکند تا از ظرفیتهای سایر حوزهها در جهت تکمیل اهداف ترسیم شده بهرهبرداری شود و در واقع موجب همکاری بین بخشها و استفاده از الگوهای مناسب در پروژهها میشود.
سلاجقه در ادامه به بحث کمبود نیروها در سازمان اشاره کرد و گفت: انشاءالله با بررسی و آنالیز این موضوع قطعا در جهت رفع این کمبود به راهکاری اصولی خواهیم رسید تا شاهد تحول در سازمان باشیم، چرا که این تحول اتفاق نمیافتد مگر با استفاده از تجربیات همه عزیزان همکار در بخشهای مختلف که در حال خدمتگزاری هستند.
وی با اعلام اینکه «اصل را براساس همفکری و تبادل نظر قرار دادهایم» تأکید کرد: از راهکارهایی که از سوی معاونتها در جهت بهبود و تحول که شعارهای اصلی ما است استقبال و سعی میکنیم از ورود به چالشها و حاشیهها خودداری کنیم.
سلاجقه درباره استفاده از ظرفیتهای بینالمللی سازمان گفت: استفاده از این ظرفیتها بسیار حائز اهمیت است و ما امیدواریم با بسترسازی مناسب و ایجاد شرایط لازم بتوانیم همچون سایرموارد نقش خوبی در این زمینه ایفا کنیم.
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم چنین استفاده از ظرفیتهای بینالمللی جهت شرکت در پروژههای بینالمللی از دیگر برنامههای سازمان برشمرد و خاطر نشان کرد: با مشارکت همه ارکان در سطوح مختلف و همچنین با حضور فعال در دولت سعی داریم قدرتمندترین سازمان باشیم و هم چنین استفاده از شرکتهای دانشبنیان و ظرفیتهای دانشگاهی در آینده جزو برنامههای مهم این سازمان است.
انتهای پیام/۴۰۷۶
انتهای پیام/