دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مهر 1400 - 14:36
با یک سال تحقیق و بررسی صورت گرفت؛

ساخت دستگاه شبیه‌ساز «الکتروکاردیوگرام» در واحد خمینی‌شهر

دستگاه شبیه‌ساز «الکتروکاردیوگرام» قابل اجرا روی ماکت کمک آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر ساخته شد.
کد خبر : 612653
موسویان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، دستگاه شبیه‌ساز ثبت سیگنال الکتروکاردیوگرام قابل اجرا روی ماکت کمک آموزشی انسان در گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر ساخته شد.


محمدباقر شهری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر پس از یک سال تحقیق و با توجه به نیاز آموزشی پرستاران، پزشکان و مهندسان پزشک، موفق به ساخت دستگاه شبیه‌ساز ثبت سیگنال الکتروکاردیوگرام در پروژه کارشناسی ارشد با راهنمایی و مشاوره صدف محرری و ایمان موسویان شد.


مدیر گروه رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در خمینی‌شهر، دشواری‌های ثبت سیگنال و انتخاب لیدهای مناسب سیگنال الکتروکاردیوگرام و مکان‌یابی صحیح آن را برای کارآموزان از ویژگی‌های این دستگاه برشمرد.


موسویان اظهار کرد: مبنای ساخت دستگاه استفاده از ماکت انسان‌نما به جای انسان و ثبت نوار قلب بوده که در مرحله اول سیگنال الکتریکی قلب، توسط یک شبیه‌ساز تولید و به مختصات دقیق در محل نصب الکترودهای ثبت روی اندام ماکت (قفسه سینه و دست و پا) منتقل می‌شود.


وی یادآور شد: در مرحله بعد این سیگنال توسط الکترودهای نقره ـ کلرید نقره مکشی و گیره‌ای برای ثبت، مقایسه و چاپ سیگنال به دستگاه ثبت نوار قلب (الکتروکاردیوگراف) منتقل می‌شود.


مدیر گروه رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر متذکر شد: دستگاه شبیه‌ساز ثبت سیگنال الکتروکاردیوگرام می‌تواند کمک زیادی برای آموزش دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در زمینه ثبت و مطالعه سیگنال‌های قلبی باشد.


موسویان تبیین کرد: از مزایای این دستگاه می‌توان خروجی واقعی و چاپ شده سیگنال استاندارد و امکان مقایسه با سیگنال‌های واقعی جهت بررسی آریتمی‌های قلبی را ذکر کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/4062/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب