ابداع سیستم نوین تمیزکاری و بازیافت خطوط تولید مواد غذایی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، رئیس مرکز تحقیقات مهندسی شمی، نفت و پلیمر دانشگاه آزاد اسلامی شیراز گفت: همزمان با شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ جلسه دفاع یکی از پایاننامههای کارشناسی ارشد مورد حمایت این مرکز برگزار شد.
محمدصادق توللی افزود: امیر محمدینژاد دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با مطالعه روی موضوع ساخت سیستم توپک رانی یخی و ارزیابی کارآیی آن در تمیزکاری و بازیافت با ارائه این فناوری نوین موفق به دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خود شد.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بیان کرد: در این مطالعه علاوه بر طراحی ساخت ستآپ موردنظر، یک عدد مونوپمپ نیز طراحی و ساخته شد، تمام تجهیزات موردنیاز تولید و انبارش سرد دوغاب یخی نیز در کنار ستآپ قرار گرفت و درنهایت سیستم کنترل و پایش دادهها نیز نصب شد، ستآپ موردنظر برای بازیافت شیر و رب گوجهفرنگی باقیمانده در خط تولید تست شد و نتایج حاکی از برتری روش طراحیشده بر روش رایج فلاشینگ آب بود، نتایج این پایاننامه بهزودی در قالب مقالات ژورنالی و اختراع منتشر میشود.
توللی افزود: تجهیزات موردنیاز این مطالعه علاوه بر دریافت حمایت مالی و معنوی از مرکز تحقیقات با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پارک علم و فناوری استان فارس در قالب گرنت فناوری جوانهها و با پشتیبانی واحد فناور نرگس فناوران فارس مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی شیراز طراحی و ساخته شد.
وی بیان کرد: ملزومات الکترونیکی نیز با پشتیبانی یکی از اعضای هیئتعلمی رشته برق و الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و با همکاری شرکت آرسس پردازش (مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز) تولید شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در این طرح از همکاری مریم آسمانی استادیار بخش مهندسی شیمی و عضو گروه محاسبات پیشرفته مرکز تحقیقات، استفادهشده که از استادان بنام در حوزه توپکرانی است و پیش از این یکی از مطالعاتشان بهعنوان Hot paper شناختهشده بود.
به گزارش آنا، امیر محمدینژاد علاوه بر دوره کارشناسی ارشد، دوره کارشناسی خود را نیز در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز طی کرده و تاکنون در ساخت دستگاههای بسیاری ازجمله دستگاه بازرسی غیرمخرب اتصالات پلیاتیلنی (کارفرما: شرکت گاز استان فارس)، ستآپ اندازهگیری سرعت سیالی شده در بسترسیالی، ستآپ بستر پرشده و سیستم گریز از مرکز در صنایع غذایی همکاری کرده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/