کارگاه تخصصی ساخت قطعات صنعتی در واحد خمینیشهر راهاندازی شد
علی حیدری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در خمینیشهر با اعلام راهاندازی کارگاه مرکزی ساخت قطعات صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر گفت: هدف از ایجاد کارگاه مرکزی خدماتی، تولیدی، تحقیقاتی ماشینکاری قطعات صنعتی این دانشگاه ارائه خدمات شایسته به صنایع بزرگ و بهنام همجوار، شرکتها، سازمانها و دانشجویان است.
وی افزود: کارگاه تخصصی ساخت قطعات صنعتی در فضایی به مساحت ۴۰۰ متر مربع سرویسدهی میکند که در صورت نیاز امکان توسعه تا ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع را نیز وجود دارد.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر عنوان کرد: براساس شیوهنامه راهاندازی آزمایشگاهها و کارگاه مرکزی مدل و کسب و کار در قالب قرارداد بهرهبرداری (اجاره و درصدی از درآمد) برگزاری مزایده با در نظر گرفتن اعضای هیئت علمی خواهد بود.
حیدری با اشاره به اینکه از شرکتهای موضوعی دانشبنیان میتوان بهعنوان شرکتهای تأمینکننده قطعات یدکی برای نیروگاه، ذوبآهن، مجتمع فولاد و صنایع بزرگ و کوچک نام برد، بیان کرد: با توجه به حضور دستگاه پیشرفته دینامومتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر و امکان تحلیل ماشینکاری در رنج نیروهای سنگین شرکتها، واحدهای تحقیق و توسعه دانشبنیان با زمینه ساخت و تولید مستقر در شهرکهای علمی تحقیقاتی و پارکهای و مراکز رشد مجاور و نزدیکی به سه شهرک صنعتی اصلی استان اصفهان، بهرهبرداران خدمات متعددی در این زمینه ارائه خواهند کرد.
استقرار دستگاه دینامومتر با توانایی تحلیل ماشینکاری در رنج نیروهای سنگین
وی تأکید کرد: پیشبینی میشود سال آینده ۲۵۰ میلیون تومان و دو سال آینده (سال سوم) ۵۰۰ میلیون تومان درآمد ناخالص در کارگاه تخصصی ساخت قطعات صنعتی حاصل شود و درآمد خالص هم به ترتیب ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر با بیان اینکه میانگین درآمد سالانه در سالهای اخیر ۳۰ میلیون تومان بوده است، متذکر شد: خدمات آزمایشگاهی، آموزشی، مشاورهای، تحقیقاتی و خدماتی براساس تعرفههای موجود و در صورت لزوم با توافق مشتریان قابل انجام بوده و با هماهنگی امور مالی دانشگاه خواهد بود.
استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر یادآور شد: با توجه به استقرار دستگاه دینامومتر با توانایی تحلیل ماشینکاری در رنج نیروهای سنگین، امکان انجام فرآیند مهندسی معکوس برای بسیاری از قطعات صنعتی پیچیده پیشرفته در این مجموعه میسر بوده که در مقطع کنونی (تحریمها و نیاز صنعت) فعالیت در این زمینه از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: استقرار دستگاههای دینامومتر صنعتی، زبریسنج سطوح خمیده، ماشینتراش، فرز CNC، دستی، تعدد ماشینآلات و تجهیزات تولیدی از نقاط قوت کارگاه تخصصی ساخت قطعات صنعتی است.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر با اشاره به برخی مزیتهای موجود آزمایشگاه و کارگاه مرکزی گفت: بهرهمندی از اعضای تماموقت هیئت علمی با مدرک تخصصی ساخت و تولید، دانشجویان دکتری و کارشناسیارشد رشته مهندسی مکانیک ساخت و تولید و همچنین امکان تعریف پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و طرحهای پژوهشی در زمینه تحقیقاتی و بهینهسازی تولید قطعات مختلف صنعتی ازجمله این مزایاست.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/