نوزدهمین مسابقات ملی بتن در ۶ گرایش برگزار میشود
اسدالله رنجبر در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص نحوه برگزاری مسابقات ملی بتن گفت: نوزدهمین مسابقات ملی بتن به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در روز ۸ مهرماه، در ۶ گرایش بتن پر مقاومت دانشجویی، بتن سبک هدفمند، تیر خمشی، ساخت سازه محافظ تخممرغ EPD))، مسابقات عکاسی – بتن و سازههای بتنی، مسابقه پوستر و پایاننامه برتر دانشجویی برگزار میشود.
وی درباره هدف از برگزاری این مسابقات افزود: مسابقات ملی بتن هر ساله به مناسبت روز بتن (بزرگداشت استاد احمد حامی) توسط انجمن بتن و همکاری دانشگاههای سراسر کشور بهصورت ملی برگزار میشود. هدف از برگزاری مسابقات ارتقای دانش فنی و ارائه تواناییهای نظری، عملی و ایجاد انگیزههای جدیدی برای کسب علم در بین دانشجویان است.
مدیر کمیته داوری نوزدهمین مسابقات ملی بتن در خصوص نحوه انتخاب تیمهای برتر گفت: مبنای انتخاب تیم برتر مسابقات در آیتمهای مختلف متفاوت است، در مسابقات بتن سبک، رتبه برتر از آن تیمی است که میانگین نسبت مقاومت به چگالی آزمونههای مکعبی آن بیشتر از سایر تیمها باشد. در آیتم بتن مقاوم، برنده مسابقه دارنده بیشترین میانگین مقاومت فشاری خواهد بود مشروط بر اینکه اختلاف دو مقاومت از یکدیگر از ۲۰ درصد میانگین آنها بیشتر نباشد در غیر این صورت نمونهها از دور مسابقات حذف میگردند.
رنجبر ادامه داد: در آیتم تیرسبک خمشی، آزمونهای که دارای نسبت مقاومت خمشی به وزن مخصوص خشک بیشتری باشد بهعنوان شاخص مقاومت خمشی و نتیجه نهایی تیم در نظر گرفته میشود. در آیتم سازه محافظ تخممرغ، رتبه برتر از آن تیمی است که سازه آن تیم بیشترین ضربه را قبل از شکستگی تخممرغ تحمل کند و در صورت یکسان بودن امتیاز نهایی دو تیم، کمتر بودن وزن آزمونه برنده نهایی را تعیین خواهد کرد. نهایتاً در انتهای تست نمونهها، نمونههای تیمهای برتر برای داوری نهایی انتخاب میشوند و پس از بررسیهای لازم تکمیلی، برندههای نهایی اعلام خواهند شد.
عضو هیئتعلمی و مدیر گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در مورد نحوه انتخاب داوران افزود: انتخاب داوران بر اساس تأیید کمیته فنی انجمن بتن و دانشگاه برگزارکننده مسابقات، از بین اساتید سراسر کشور و با توجه به سوابق علمی و تجربیات آنها تعیین میشود.
وی در خصوص تیمهای شرکتکننده در مسابقه تأکید کرد: تاکنون بیش از ۳۰ تیم دانشجویی از دانشگاههای سراسر کشور در نوزدهمین دوره این مسابقات شرکت کردهاند. در ضمن دانشجویان شرکتکننده در مسابقات باید به این نکته توجه کنند که در زمان برگزاری مسابقات فقط یک نفر بهعنوان نماینده و رابط تیم بهصورت کتبی از سوی استاد راهنما باید معرفی شود تا پاسخگوی داوران باشد. اعتراض به رأی داوران صرفاً بهصورت کتبی و توسط نماینده تیم یا استاد راهنما امکانپذیر و قابل بررسی است.
اسدالله رنجبر گفت: برندگان نهایی مسابقات، در روز برگزاری همایش ملی بتن (۱۶ و ۱۷ مهرماه) معرفی و جوایز به تیمهای برتر اهدا خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/