دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مهر 1400 - 13:37
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران:

هیچ گزینه‌ای نمی‌تواند کارکردهای آموزش حضوری را پوشش دهد

نرگس معدنی‌پور با اشاره به افزایش روند واکسیناسیون در کشور و آغاز فرایند واکسینه شدن دانش آموزان گفت: آموزش غیر حضوری خلائ‌های زیادی دارد و هیچ گزینه‌ای نمی‌تواند کارکردهای آموزش حضوری دانش آموزان را پوشش دهد.
کد خبر : 610156
دانش‌آموزان



به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، تهران نرگس معدنی پور با حضور در مراسم نواختن زنگ مدرسه که در دبیرستان دخترانه شاهد حضرت معصومه (س) واقع در منطقه ۶ تهران برگزار شد، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در شرایطی آغاز می‌شود که طی ۱۹ ماه گذشته نظام آموزشی کشور به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا با چالش های جدی روبرو شد.


وی ادامه داد: کلاس های آموزشی تعطیل و جای خود را به کلاس های آنلاین در فضای مجازی دادند لذا در این بازه زمانی عملاً دانش آموزان با مفاهیمی همچون تخته سیاه، همکلاسی، معلم، مدرسه، زنگ تفریح، زنگ ورزش، زنگ انشا و ... فاصله گرفتند.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبودهای آموزشی تلاش بسیاری داشت، گفت: نظام آموزشی کشور برای جبران خلاء های آموزشی تلاش بسیاری را به منظور راه اندازی شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی صرف کرد، اما بر کسی پوشیده نیست که هیچ گزینه ای نمی تواند جایگزین آموزش حضوری شده و کارکردهای آن را پوشش دهد.


وی ادامه داد: ورود دانش آموزان به فاز واکسیناسیون خبر بسیار خوشایندی برای ما است چرا که آموزش مجددا به روند پیش از کرونا باز می گردد و نظام آموزشی می تواند موثرتر از قبل به وظایف آموزشی خود و تربیت نسلی پیشگام برای آینده بپردازد.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به نقش مهم و تاثیر گذار کادر سلامت در مبارزه با ویروس کرونا، گفت: کادر درمان در طول ۱۹ ماه با تقدیم بیش از ۳۰۰ شهید مدافع سلامت همان مسیری را رفت که جوانان این مرز و بوم در هشت سال دفاع مقدس پیمودند. در این روزها که مزین به نام دفاع مقدس است باید این را گفت که نظام سلامت نشان داد که باب شهادت همچنان باز است و جوانان امروز همان جوانان دیروز هستند که برای حفظ کیان و دین خود از جان و مال خود گذشتند.


معدنی پور در ادامه سخنان خود به نقش مهم زنان و دختران در پویایی جامعه اشاره کرد و گفت: آن چیز که مهم است نقش برجسته زنان ما در میدان های بزرگ است. زنان ما نشان دادند که به مانند سال های دفاع مقدس در میدان مبارزه با بیماری کرونا می‌توانند نقش آفرینی کنند. این نقش آفرینی دختران و زنان از ابتدای تاریخ اسلام وجود داشته به طوری که حضرت خدیجه (س) به عنوان اولین زنی که به دین اسلام گروید نقش آفرینی های موثری را در صدر اسلام داشتند. همچنین حضرت زهرا (س) دوشادوش پدر گرامیشان و همسر بزرگوارشان راه مادر را پیش گرفتند و تاثیر شگرفی در ترویج دین اسلام و تربیت نسل امامان معصوم داشتند. همچنین حضرت زینب که پیام آور واقعه کربلا و عاشورا بود.


انتهای پیام/۴۱۶۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب