همکاری دانشگاه آزاد اسلامی لنجان و اتاق تعاون استان اصفهان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لنجان، نشست مشترکی با حضور سیدمسعود داودی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان و سیدمحمد میرهادیان رئیس اتاق تعاون استان اصفهان برگزار و تفاهمنامه همکاری بین این دو سازمان منعقد شد.
نقش مؤثر دانشگاه در ارتباطات علمی و پژوهشی
رئیس اتاق تعاون استان اصفهان در این نشست با تأکید بر افزایش همکاریهای علمی و پژوهشی با مراکز علمی اظهار کرد: جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در بخش داخلی و بینالمللی موجب ارتباطات علمی و پژوهشی بین بخش تعاون و دانشگاه خواهد شد.
سیدمحمد میرهادیان یکی از نیازهای بخش تعاون استان اصفهان را برگزاری دورههای تخصصی وِیژه داوران مرکز داوری اتاق تعاون اعلام کرد و افزود: نداشتن شناخت اعضای تعاونیها از حقوق خود و ضعف علمی مدیران تعاونیها موجب ضرر و زیانهای غیرقابل جبران در حوزه مربوط به جرائم بیمه و مالیاتی شده است.
به گفته وی، برگزاری دورههای تخصصی و آموزشی کوتاهمدت و بلندمدت برای آشنایی یا قوانین حقوقی، بیمه و مالیات باید در دستور کار قرار گرفته و مدیران بخش تعاون بهصورت مرتب در دورههای یاد شده شرکت کنند. با توجه به وجود مرکز زبان آموزی مزدا در دانشگاه آزاد اسلامی، نیاز است دورههای آموزش زبان برای اعضا، کارکنان و خانوادههای بخش تعاون برگزار شود.
محورهای تفاهمنامه همکاری واحد لنجان و اتاق تعاون اصفهان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز گفت: همکاری در زمینههای علمی، فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و پژوهشی و استفاده از امکانات فیزیکی، فضاهای اداری و آموزشی طرفین در استان ازجمله موضوعاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
سیدمسعود داودی عنوان کرد: بر اساس سیاستهای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان طراحی رشتههای آموزشی تخصصی بر اساس نیازهای بخش تعاون فراهم شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان آمادگی دارد همه دورههای تخصصی مورد نیاز اتاق تعاون را در قالب وبینار آموزشی با بهرهگیری از استادان مجرب برگزار کرده و مدرک پایان دوره بهصورت مشترک با امضای اتاق و سازمان فنی و حرفهای ارائه کند.
به گفته وی، وجود مرکز زبانآموزی دانشگاه آزاد اسلامی (مزدا) این امکان را فراهم میکند که دورههای آموزش زبان در مقاطع مختلف برای اعضای اتاق تعاون و خانواده آنان بهصورت حضوری و یا در بستر آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شود.
داودی با تشریح محورهای این تفاهمنامه مطرح کرد: اجرای پروژههای پژوهشی مشترک، برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت بهمنظور افزایش توان علمی کارشناسان، راهاندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی، ارائه خدمات مشاورهای علمی، فنی و تخصصی، انجام طرحهای مطالعاتی و تحقیقاتی و امکانسنجی مورد نیاز، حمایت از دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، همکاری در راهاندازی واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان، کمک به تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی، ... ازجمله موضوعات و محورهای این تفاهمنامه است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/