گام بلند جهاد دانشگاهی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در ایام کرونا
جمال رحیمیان درباره اقدامات فرهنگی در ایام کرونا در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: بشر میتواند خود را با شرایط مختلف وفق دهد. مجازی شدن دانشگاهها فضای جدید را برای همگان ایجاد کرده است.
وی افزود: دانشگاه بدون دانشجو همچون جسم و کالبد بدون روح است. دانشجویان نیز روح دانشگاه بوده و بدون آنها حتی تحمل فضای فیزیکی دانشگاه نیز دشوار بوده و از سال گذشته با طرح بحث غیرحضوری شدن دانشگاهها، برنامهها بر اساس فضای جدید طراحی شد.
آغاز مسابقات کتابخوانی از فروردین ۹۹
رحیمیان گفت: مجموعه مسابقات مجازی کتابخوانی تحت عنوان مسابقات «هشت بهشت» از فروردین ۱۳۹۹ آغاز شد و هر ساله با مشاوره شوراهای دانشجویی ۸ عنوان کتاب به دانشجویان معرفی میشود، به این شکل که با گذشت ۴ سال یک دانشجوی کارشناسی ۳۲ عنوان کتاب را با دقت انتخاب و مطالعه میکنند. این موضوع هم میتواند سطح آگاهیها و دانش اجتماعی دانشجو را بالا برده و سرانه مطالعه را افزایش دهد.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران گفت: در سالجاری با مشورت شوراهای دانشجویی و اساتید رشتههای علوم سیاسی، روانشناسی و علوم تربیتی، کتابها را انتخاب میکنیم و استقبال خوبی از سوی دانشجویان داشتیم. در هفته جاری کتاب «نامیرا» که کتاب ارزشمندی مرتبط با موضوع محرم و صفر است، سایتی طراحی شذ و شرکت، ثبتنام و آزمون به صورت مجازی برگزار شد.
وی افزود: به دلیل نبود فضای حضوری در تمامی اقدامات از ظرفیت مجازی استفاده شد. اغلب برنامهها همچون «مسابقات خاطرهنویسی من و کرونا» در قالب خاطرهنویسی در ایام کرونا برگزار شد. مجموعه نشستهای علمی-فرهنگی که با نویسندگان و صاحبنظران عرصههای مختلف فرهنگ، هنر، سینما و تئاتر برگزار و جلسات نقد کتاب با حضور اساتید دانشگاه برگزار شد.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران ادامه داد: مجموعه برنامههایی را به یاد سردار دلها حاج آقا سلیمانی برگزار کردیم، بیش از ۱۵ هزار نفر در این مسابقه در فضای مجازی شرکت کردند. در این فرصت توانستیم بخشی از فعالیتها را ادامه دهیم.
بیشتر بخوانید:
۲۶شهریورماه؛ زمان برگزاری آزمون مجازی رمان عاشورایی نامیرا
بازدید رئیس جهاد دانشگاهی تهران از خبرگزاری آنا
برگزاری برنامه جهادی مجازی تحت عنوان دفاع سه دقیقهای از پایاننامههای دانشجویی
وی ادامه داد: یک برنامه جهادی تحت عنوان دفاع سه دقیقهای از پایاننامهها و رسالههای دانشجویی در فضای مجازی برگزار شد. در این فرصت دانشجو سه دقیقه فرصت دفاع از پایاننامه را داشت به مناسبت انتخابات سیزدهم، مسابقه «۱۳» را برگزار کردیم. دانشجویان مطالباتشان را از نامزدهای انتخاباتی مطرح کردند. بعد از بیان مطالبات، به داوری سپرده شد به برگزیدگان این مسابقات هدایا و جوایزی تعلق گرفت.
به گفته معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران هماکنون مجموعه مسابقات ادبی عاشورایی در قالب خاطره و داستان در حال برگزاری است که پادکستی را به مناسبت اربعین طراحی میکنیم. برگزاری «آیین اعطای تندیس ملی فداکاری» به دانشجویان ایران سال گذشته در اسفند دهمین دورهاش برگزار شد، امسال یازدهمین دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان برگزار میشود.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران افزود: فراخوان با همکاری سازمانهای هلال احمر، کمیته امداد، سازمان بهزیستی، انتقال خون، وزارتخانههای علوموبهداشت، کمیته امداد و سازمانهای مرتبط با کمک دانشجویان در طول یکسال فعالیتهای خیرخواهانه، فداکارانه و خدمات بهداشتی-درمانی یا در رابطه با آرمانهای انقلاب فعالیتهای کرونایی دانشجویان را مدنظر قرار دادیم، دانشجویان را شناسایی میکنیم، در کمیته انتخاب دانشجوی فداکار، پرونده و رزومه دانشجویان بررسی و برگزیدگان انتخاب میشوند. همچنین سال گذشته ۷۲ دانشجو و گروه دانشجوی فداکار را شناسایی و با اعطای تندیس و لوح تقدیر از آنها تجلیل شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/