دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 شهريور 1400 - 15:20
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

آغاز کار سرای نوآوری سفال و چینی با اولویت تقویت همکاری‌های صنعتی

نخستین استارت سرای نوآوری سفال و چینی ناحیه مرند با صدور پیامی از طرف عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تأکید بر تقویت همکاری با بخش صنعت زده شد.
کد خبر : 607373
جلسه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مرند، سرای نوآوری سفال و چینی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند با حضور علی رستمی مدیرعامل شرکت خاک چینی و کائولن شهرستان مرند، روح‌الله پاشایی رئیس دفتر نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس شورای اسلامی، محمدحسین صادقی رئیس این ناحیه مرند، اعضای هیئت رئیسه و استادان این رشته با صدور و قرائت پیام عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی مراحل ابتدایی فعالیت خود را آغاز کرد.


در پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بر ضرورت گسترش همکاری سرای نوآوری سفال و چینی ناحیه مرند با بخش صنعت تأکید و از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند خواستار تقویت همکاری با بخش صنعت به‌ویژه شرکت کائولن خاک چینی مرند و گسترش و تقویت سرای نوآوری سفال و چینی ناحیه مرند شده است.


دانشگاه‌ها باید ساخت تجهیزات کارخانه‌ها را آغاز کنند


مدیرعامل شرکت خاک چینی و کائولن در این جلسه اظهار کرد: خوشحالیم در جمع فرهیخته دانشگاهی هستیم و دانشگاه این فرصت را پیدا کرد تا به تولید علم بپردازد. در زمان کمبود دانشجو، فرصت بزرگی است دانشگاه‌ها در کنار صنعت و اقتصاد باشند و برای بخش صنعت تولید علم کنند.


آغاز کار سرای نوآوری سفال و چینی با اولویت تقویت همکاری‌های صنعتی


علی رستمی افزود: بخش مهمی از تجهیزات کارخانه‌ها از خارج کشور وارد می‌شود که دانشگاه‌ها باید در این حوزه وارد شده و تولید علم کنند با هدف اصلی اینکه ساخت داخل را تقویت کنیم.


شعار اصلی دانشگاه‌ها باید تقویت ارتباط با جامعه و صنعت باشد


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند نیز با تأکید بر لزوم و گسترش دانشگاه‌ها و ارتباط با صنعت گفت: رسالت اصلی دانشگاه صرفاً آموزش نبوده؛ بلکه شعار اصلی دانشگاه‌ها باید تقویت ارتباط با جامعه و صنعت باشد تا مشکلات جامعه را حل کنند. مراکز نوآوری در جوار مراکز علمی کاربردی با هدف شناسایی ظرفیت بالقوه که می‌توانند آن را به فعلیت برسانند، راه‌اندازی می‌شوند.


محمدحسین صادقی درباره سرای نوآوری سفال و چینی توضیح داد: ساخت سفال و چینی در ایران قدمت دیرینه دارد و با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی کشور که در محل تقاطع سه کشور همسایه ارمنستان، ترکیه و آذربایجان قرار دارد، استفاده از امکانات منطقه آزاد ارس با توجه به قابلیت‌های شهرستان مرند، استفاده از ظرفیت‌های سفالگری، ایجاد رشته، جذب دانشجو، مباحث پژوهشی گردشگری و توریسم مرتبط از اهداف ایجاد این سرای نوآوری است.


وی عنوان کرد: مأموریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند پیوند بین دانشجویان و فعالان هنر صنعت سفال است و می‌خواهیم دانشجویان این ناحیه کارآفرین باشند.


به گزارش آنا، قرار است سرای نوآوری سفال چینی با همکاری شرکت خاک چینی و کائولن شهرستان مرند و دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند افتتاح و آغاز به‌کار کند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب