دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

راه‌اندازی پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی مرند

پارک علم و فناوری در مراسمی با حضور مسئولان علمی و دانشگاهی آذربایجان‌ شرقی در دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند راه‌اندازی شد.
کد خبر : 591790
نشست



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مرند، محمدحسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند در مراسم راه‌اندازی پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند که با حضور عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌ شرقی و غلامرضا کیانی معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی همراه بود، اظهار کرد: این اقدام حرکتی بنیادین در ایجاد رفاقت میان دانشگاه، صنعت و توسعه شرکت‌ها و امور پژوهشی است و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در این مجموعه منجر به ایجاد ارتباط مستحکم میان دانشگاه و صنعت می‌شود.


وی افزود: کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای یکی از اهداف مهم دانشگاه آزاد اسلامی است و یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی کسب درآمد است که از محل سرمایه‌گذاری در واحدهای فناور و برندسازی محصولاتی که می‌توانند در بازار موفق باشند به دست می‌آید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند بیان کرد: توجه به مقوله فناوری رویکرد اصلی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند بوده و این ناحیه دانشگاهی امکانات علمی و پژوهشی، ساختمان‌ها و کارگاه‌های خود را به حوزه فناوری و تأسیس پارک علم و فناوری قرار خواهد داد.


گسترش ارتباطات تحقیقاتی صنایع با راه‌اندازی پارک علم و فناوری



راه‌اندازی پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی مرند


رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌ شرقی هم در این مراسم حمایت دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند از اشتغال فارغ‌التحصیلان را از نقاط قوت این دانشگاه برشمرد و آمادگی خود را برای ایجاد و توسعه مراکز رشد و فناوری با بهره‌گیری از امکانات علمی پژوهشی و آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.


واعظی هدف از ایجاد پارک علمی و فناوری را گسترش ارتباطات تحقیقاتی صنایع موجود در منطقه با واحدهای تحقیقاتی و دانشگاه‌های منطقه دانست.


وی گفت: جمع شدن واحدهای تحقیقاتی اعم از شرکت‌های خدمات مهندسی، دفاتر واحدهای تحقیقاتی وابسته به دانشگاه‌ها و یا سازمان‌های تحقیقاتی مستقل در این منطقه علاوه بر کمک به ارتقای سطح مبادلات علمی و فنی میان واحدهای مربوط، امکان بهره‌برداری حداکثر از ظرفیت‌های صنایع را نیز فراهم می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



دانلود فایل

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب