علت اصلی قیام امام حسین(ع) چه بود؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تویسرکان، حجتالاسلام علی محمدی در مراسمی که بهمناسبت سالگرد شهادت حضرت رقیه(س) در کنار قبور شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد، اظهار کرد: وقتی سکاندار جامعه اسلامی بهصورت علنی منکر را اشاعه میدهد، قیام امام حسین(ع) ضروری یافت و با وجود همه توصیهها و مخالفتهایی که با آن حضرت درباره قیام علیه یزید صورت گرفت، حضرت با همه توان و همه افراد خانوادهاش ازجمله زنان، دختران و کودک ۶ ماهه خود علیه ظلم و فساد یزید قیام کرد و با نثار خون خود و یارانش نهال اسلام را آبیاری و درس مبارزه با ظلم و ستم به همه آزادگان جهان تا قیامت داد.
وی فلسفه قیام امام حسین(ع) و وجوب امر به معروف و نهی از منکر از منظر سیدالشهدا را به تفصیل عنوان کرد و افزود: همواره در طول تاریخ همیشه افرادی بودهاند که فریب شیطان را خورده و گناه میکنند؛ اما قیام ضرورت نمییابد. بعد از مرگ معاویه منکر علنی شده و اصل دین زیر سؤال رفته بود. بدتر اینکه منکر را علما، بزرگان و حاکمان دینی انجام میدادند که در صورت تداوم این مسئله از اصل دین چیزی باقی نمیماند. شرایط جامعه آن روز نیازمند کاتالیزوری بود که دین را به اصل خودش برگرداند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با تأکید بر این حدیث نبوی که میفرمایند: اگر دو دسته از امت خراب و فاسد شوند، مردم آن جامعه هم خراب میشوند یادآور شد: در زمان امام حسین(ع) علما و حکما بهصورت آشکار دچار فساد و تباهکاری شده بودند و در ملأعام به اشاعه منکر میپرداختند، همین باعث فاسد همه افراد جامعه اسلامی میشد که قیام امام حسین(ع) در این شرایط اجتنابناپذیر شده بود.
محمدی بیان کرد: عدالت اجتماعی خواسته همه مردم جامعه بوده و اگر مردم احساس کنند که در جامعه عدالت برقرار است، تحمل کمبودها برای همه آسان میشود و این تبعیضهاست که نارضایتی مردم را به همراه دارد.
به گزارش آنا، مرثیهسرایی و قرائت زیارت عاشورا در جوار قبور شهدای گمنام پایانبخش این مراسم بود.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/