دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 شهريور 1400 - 10:02
با حضور مسئولان؛

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در مراسمی با حضور مسئولان معرفی شد.
کد خبر : 606733
معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مسجدسلیمان، آیین تکریم و معارفه سرپرستان جدید و قدیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با حضور حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، حجت‌الاسلام علی عطایی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، شهرام شهرویی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، سید موسی موسوی مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۹ دانشگاه آزاد اسلامی، جمیل نعامی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و تنی چند از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار و عباس شیرمردی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان معرفی و از تلاش‌های علی‌یار حسینی قدردانی شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در این نشست اظهار کرد: حیات واقعی ما توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام به‌خصوص حضرت ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام است و برای رستگاری باید پیرو دستورات ائمه اطهار علیهم‌السلام باشیم.


براتی درباره جایگاه مدرسه و کلاس در دستورات دینی گفت: در دستورات دین مبین اسلام بعد از مقدس دانستن مسجد، به تقدس مدرسه اشاره شده، بنابراین باید علاوه بر آموزش علوم طبیعی و مادی به ابعاد ضروری دیگر برای رسیدن به کمال توجه شود.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از برکات انقلاب اسلامی بوده که به جنبه معنوی و دینی دانشجویان توجه دارد، عنوان کرد: تلاش می‌کنیم در کنار رشد علم و دانش این قشر در بالا بردن ابعاد معنوی و دینی نقش تأثیرگذاری داشته باشیم.


برای اداره مملکت به متخصصان داخلی و بومی نیازمندیم


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با برشمردن مزایای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از دانشگاه آزاد اسلامی باید به‌عنوان یک نعمت یاد شود، چراکه با تأسیس هر واحد دانشگاهی در شهرستان‌های مختلف، جوانان و جویندگان دانش فرصت پیدا کردند در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه تحصیل داده و در مقاطع مختلف دانش‌آموخته و برای اداره مناصب مختلف مدیریتی به کارگیری شوند و در آبادانی مناطق محروم و کل کشور نقش بسزایی ایفا کنند.


براتی تأکید کرد: مشکلات هر منطقه باید به‌دست متخصصان همان منطقه برطرف شود و وجود دانشگاه آزاد اسلامی موجب بهره‌گیری از توان مدیریتی بومی مناطق خواهد شد.


وی توضیح داد: باید برای اداره مملکت به توان متخصصان داخلی و بومی مناطق توجه شود، چراکه با نگاه به کارنامه کلی مدیریت کشور به این نتیجه می‌رسیم که بسیاری از مشکلات موجود ناشی از تصدی مدیرانی است که دانش‌آموخته غرب هستند و این گروه موفقیت کمتری نسبت به مدیران دانش آموخته داخلی دارند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان درباره سایر مزایای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برخلاف دانشگاه‌های دولتی هیچ بهره‌ای از بودجه دولتی ندارد و علاوه بر این با پرداخت مالیات، عوارض و ... به دولت کمک می کند.


براتی درباره برخی مشکلات پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: کاهش تعداد دانشجویان به دلیل سیاست‌های اشتباه گذشته‌، کاهش جمعیت کشور و رشد قارچ‌گونه و بدون حساب سایر مراکز آموزش عالی برای جامعه و دانشگاه آزاد اسلامی مشکل‌ساز شده است.


وی یادآور شد: مشکل نقدینگی مهم‌ترین مشکل ماست، بنابراین باید به‌گونه‌ای جذب درآمد کرد که هزینه مورد نیاز اداره دانشگاه تأمین و از هزینه‌کرد غیرضروری خودداری شود.


دانشگاه آزاد اسلامی باید در حوزه‌های مختلف جهادی کار کند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه ۸۰ درصد درآمد دانشگاه وابسته به شهریه است، متذکر شد: باید ستاد جذب دانشجو تشکیل، راهکارهای مختلف جذب دانشجو بررسی و با تلاش کارکنان و انجام تبلیغات از راه‌های مختلف آمار جذب دانشجو را بالا برد.


براتی اضافه کرد: البته رعایت اخلاق پسندیده مطابق دستورات اسلامی و تکریم ارباب رجوع توسط کارکنان و استادان در دانشگاه برای رسیدن بهتر به این هدف خیلی مؤثر است.


وی خاطرنشان کرد: باید در حوزه‌های مختلف به‌صورت جهادی کار کرد و با توجه به بخشنامه‌ها اعضای هیئت علمی حضور بیشتری در دانشگاه داشته باشند و از توان هیئت علمی برای حل مسئله و برطرف کردن نیازهای علمی و تحقیقاتی جامعه و صنایع استفاده شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امروز باید به دانشگاه حل مسئله تبدیل شده و در خدمت جامعه باشد و با تمام توان به سمت تبدیل علم به محصول باید حرکت کند، دانشگاهی که نتواند مسئله‌ای را حل کند در تراز دانشگاه‌های گام دوم انقلاب قرار نمی‌گیرد.


براتی گفت: باید تعامل با مدیران شهرستان بیشتر شود و با تشکیل گروه‌های مختلف و حضور در صنایع ضمن ارائه توانمندی دانشگاه، نیازهای آنها شناسایی و برای رفع مشکلات آنها اقداماتی لازم علمی انجام شود، به‌عنوان مثال می‌توان پایان‌نامه دانشجویان را به سمت حل مشکلات صنایع و نیازهای مشخص شده آنها هدایت کرد.


وی گفت: زمانی دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند به اهداف والای خود برسد که اعتماد مردمی را به دانشگاه آزاد بالا ببریم و علم‌آموزی را از حالت کلیشه‌ای خارج کرد و با توسعه علم، به سمت دانشگاه «حل مسئله» با توجه به امکانات و موقعیت هرمنطقه حرکت کنیم و با شیوه‌های مختلف قابل قبول نقشی مهمی در برطرف کردن مشکلات جامعه داشته باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با تأکید بر ضرورت انجام کارهای جهادی برای بهبود شرایط دانشگاه و کشور بیان کرد: انجام کارهای جهادی نباید خستگی داشته باشد و امروزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان یک الگوی غیرمعصوم که نمونه‌ای در تاریخ ندارد معرفی می‌شود که سالیان سال بدون وقفه کارهای بسیار مهم و خطیری برای کشور و جهان اسلام انجام داد که بی‌مانند است.


براتی افزود: هریک از ما باید با تفکری جهادی همچون سردار سلیمانی برای کشور افتخارآفرینی کنیم.


به گزارش آنا، علی‌یار حسینی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از ایثارگران دوران دفاع مقدس بوده که بعد از ۳۲ سال خدمت صادقانه در دانشگاه آزاد اسلامی بازنشسته شد. همچنین عباس شیرمردی سرپرست جدید واحد مسجدسلیمان، استادیار گروه شیمی دانش‌آموخته دکتری شیمی تجزیه و عضو هیئت علمی تمام‌وقت این دانشگاه است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب