شیطنت کودکان را جدی بگیرید!
به گزارش خبرنگار شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، بسیاری از خانوادهها از شیطنت کودکان خود شکایت میکنند و این در حالی است که روانشناسان معتقدند کودکان باید شیطنت کنند و جنبوجوش داشته باشند و والدین در این شرایط والدین خونسردی خود را حفظ کنند.
کودکان برای شناخت محیط پیرامون و دنیای اطراف خود و همچنین بلوغ و شکوفایی نیاز به جستوجو و فعالیت دارند.
ویژگی کودکانی که شیطنت دارند
داشتن استقلال
هر کودکی دوست دارد که رفتار شخصی خودش را داشته باشد و تحت تاثیر دیگران قرار نگیرد. هنگامیکه والدین مدام از آنها درخواست میکنند ساکت باشند و به نوعی رفتارهایشان را سرکوب میکنند باعث منزوی شدن کودک میشوند اما در مقابل کودکانی که شیطنت میکنند از نشان دادن شخصیت واقعی و مستقل خود ترسی ندارند از این رو شادتر از همسالان خود هستند.
درک محیط اطراف
کودکان از برقراری ارتباط و شناخت محیط پیرامون لذت میبرند و برای بروز این حس شیطنت میکنند زیرا آنها چیزی برای پنهان کردن ندارند و احساسات درونی خود را بروز میدهند. والدینی که تحمل شیطنت فرزندانشان را ندارند به نوعی فرصت شناخت دنیای اطراف را از فرزند خود میگیرند و حس کنجکاوی را در او سرکوب میکنند.
رشد طبیعی
بیشتر کودکان فعال هستند و سعی دارند که شیطنت خود را به دیگران نشان دهند. آن ها از نشان دادن احساسات خود نمی ترسند و همیشه به دنبال تجربههای جدیدند و گاهی اوقات هیجان خود را بیش از حد بروز میدهند. اگر کودک شما کارهایی را با صدای بلند انجام داد به او خرده نگیرید زیرا با این رفتار اعتماد به نفس را از او میگیرید.
مدیریت احساس
کودک شیطان به راحتی میتواند با احساسات درونی خود ارتباط برقرار کند و رفتار باعث میشود که در آینده نیز با مشکل کمتری مواجه شود. این کودکان دوست دارند سلامت خود را به همه نشان دهند و حتی از نشان دادن احساسات نیز نمی ترسند و به همین دلیل راحت می توانند در شرایط سخت احساسات خود را شناسایی کنند و رفتار طبیعیتری از خودشان نشان دهند.
گوش شنوا ندارند
بچه های شیطان و بازیگوش به دنبال تایید دیگران نیستند. آنها میدانند که چه چیزی برایشان خوب است و هیچگاه از دنبال کردن مسیری که برای رسیدن به اهداف خود در پیش گرفتهاند خسته نمیشوند و حتی با شکست خوردن نیز مشکلی ندارند و برای آن ها هیچ شرایطی وجود ندارد که از پس آن بر نیایند. این کودکان از اشتباه کردن نمیترسند و عقیده خودشان در اولویت است.
نیاز به ترحم ندارند
کودکان بازیگوش احساسات خود را کنترل می کنند و دوست داشته شدن از طرف دیگران برای آنها اهمیتی ندارند. این کودکان سعی میکنند که امنیت اطراف خود را حفظ کنند اما بیش از حد دست و پا نمیزنند.
خلاق بودن
کودکان بازیگوش توانایی تصور کردن را به طور نامحدود دارند و مشتاق هستند که ایده های دیگران را بشنوند. این کودکان در سنین نوجوانی نسبت به همسالان خود خلاقتر هستند.
مهارت در حل مشکلات
بیشتر بخوانید:
با کودکانی که لکنت زبان دارند، چگونه رفتار کنیم؟
اهمیت نقش پدران در تربیت کودک
بچه های خجالتی و مطیع معمولاً از کمبود اعتماد به نفس و مشکلات درونی زیادی رنج میبرند و همچنین احساسات آن ها سرکوب میشود اما بچه های بازیگوش به راحتی میتوانند با جهان اطراف ارتباط بهتری برقرار کنند و در نتیجه مهارت بهتری در حل مشکلات پیدا میکنند. این کودکان معمولاً استرس کمتری دارند و صبورتر هستند.
داشتن اعتماد به نفس
کودکان بازیگوش دوست ندارند که خودشان را برای بهتر به نظر رسیدن تغییر دهند. آن ها خودشان را شایسته بهترینها می دانند و کاری را خلاف میل خودشان انجام نمیدهند.
گفتنی است اجازه شیطنت به کودکان به این معنا نیست که او را به حال خود رها کنید و باید به طور نامحسوس مراقب رفتارها و کارهای آنان باشید.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/