کمک به پژوهشگران با تسهیل آییننامهها و حذف بخشنامههای دستوپاگیر
فاطمه جلالوند در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح روند راهاندازی، فعالیتها و برنامههای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ملارد سال ۹۳ مجوز فعالیت دریافت کرد و سال ۱۳۹۴ مسئولیت اداره آن به این جانب تحویل شد و این مسئولیت و همکاری همچنان ادامه دارد.
بیشتر بخوانید:
مشوقهای مالی پژوهشگران جوان و نخبگان تقویت شود
چاپ ۳۰۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی توسط پژوهشگران جوان
اشتغال دانشجویان در تعامل با شهرکهای صنعتی
جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامههای مهارتی
وی در پاسخ به این پرسش که فعالیتهای شاخص و موفقیتهای اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان واحد ملارد در گذشته و حال حاضر چه بوده است؟ بیان کرد: ایجاد شور و شوق و داشتن روحیه فعالیتهای جمعی و همکاری علمی بین دانشجویان از تأثیرات برگزاری مسابقات علمی در باشگاه پژوهشگران بوده است.
بازدیدهای علمی از مراکز و مؤسسات مختلف
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد افزود: بازدیدهای علمی از مراکز و مؤسسات مختلف از دیگر فعالیتهایی است که علاوهبر بالابردن اطلاعات علمی، هماهنگی و انسجام بین دانشجویان را افزایش میدهد. برگزاری وبینارهای مورد نیاز دانشجویان بهویژه در سطح تحصیلات تکمیلی از دیگر برنامههایی بوده که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.
جلالوند در پاسخ به این پرسش که مهمترین فعالیتهای حال حاضر باشگاه چیست و چه سیاستگذاریهایی را در پیش گرفتهاید؟ بیان کرد: فعالکردن انجمنهای علمی دانشجویی و تشکیل تیم برای شرکت در مسابقات مختلف مانند مسابقات بتن از دیگر اهداف باشگاه است و البته پس از شرایط کرونا بازدیدهای علمی، تشکیل کارگاههای حضوری، شرکت دانشجویان در مسابقات در سطوح مختلف، همکاری با مرکز رشد دانشگاه، استقبال از ایدهها و طرحهای پژوهشی از دیگر برنامههای پیش رو خواهد بود.
لزوم تسهیل آییننامهها و حذف بخشنامههای دستوپاگیر
وی درباره پیشنهادها و ارائه خواستهها برای همکاران ستادی بهمنظور ارتقا و توانمندسازی باشگاهها تا بتوانند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهند، توضیح داد: تسهیل آییننامهها و حذف بخشنامههای دستوپاگیر میتواند به اجرای بهتر برنامهها کمک کند.
۵ انجمن علمی دانشجویی فعال داریم که شامل انجمن علمی حقوق، عمران، روانشناسی، زیستشناسی و حسابداری است.به گفته رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد، برگزاری مسابقات علمی مانند مسابقه لایحهنویسی و ...، برگزاری وبینارهای مختلف و چاپ کتاب اعضای باشگاه در دستورکار این باشگاه قرار گرفته است.
جلالوند در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه متبوع شما دستاورد و محصول شاخصی دارد؟ و برنامه و دستور کار جدیدی دارید که منجر به تولید محصول شود؟ یادآور شد: با توجه به قرارگرفتن انجمنهای علمی در مجموعه باشگاه، بیشتر برنامهها به شکل منسجمتر در قالب انجمنهای علمی اجرا خواهد شد.
وی اضافه کرد: اجرای برنامهها به شکل منسجمتر در قالب انجمنهای علمی اتفاق خوبی خواهد بود؛ چراکه دانشجویان وارد کار میشوند، مشاوران انجمنهای علمی دانشجویی نیز که از اعضای هیئت علمی هستند به عرصه فعالیت وارد میشوند و برنامههای گروههای مختلف آموزشی، قوی، تخصصی و مورد نیاز دانشجویان در سطوح مختلف اجرا خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
مشکلگشایی پایاننامههای دانشجویی در صنعت
اجرای ۱۰ برنامه علمی برای پژوهشگران جوان
۱۷ راهکار برای تحول و پیشرفت انجمنهای علمی
جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامههای مهارتی | ۳ انجمن علمی دانشجویی فعال شد
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارددرباره برنامههایی پیشرو و دستورکارها در راستای آخرین سیاستها و برنامههای ابلاغی از ستاد مرکزی باشگاه اظهار کرد: اکنون پنج انجمن علمی دانشجویی فعال داریم که شامل انجمن علمی حقوق، عمران، روانشناسی، زیستشناسی و حسابداری است. با توجه به نوپابودن انجمنهای علمی و شرایط کرونا، امکان حضور دانشجویان و تشکیل جلسات حضوری محدود شده است.
وی ادامه داد: جلسات آنلاین با انجمنهای علمی داریم و اخذ برنامهها و پیشنهادات صورت میگیرد و تلاش میکنیم در حد امکانات و تواناییهای موجود با برنامهریزی و همکاری انجمنهای علمی، خواستهها و نیازهای علمی دانشجویان محقق شود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/