چرا برخی کودکان دیرآموز هستند؟
به گزارش خبرنگار خانواده گروه جامعه خبرگزاری آنا، بسیاری از کودکان به دلایل مختلف دیرآموز هستند. این کودکان توانایی یادگیری مهارتهای تحصیلی را دارند، اما میزان یادگیری آنها نسبت به بقیه همسالان کمتر است.
آموزش به کودکان دیر آموز نیازمند به صبروحوصله زیاد است زیرا این کودکان به اندازه کافی تلاش نمیکنند. در واقع کودک دیرآموز کودکی است که یادگیری کمتری در مقایسه با همسنوسالان خود دارند و معمولاً هنگام یادگیری دچار سو تفاهم میشوند و نمیتوانند چیزهای مختلف را سریعتر و به دقت یاد بگیرند.
چالشهایی که کودک دیرآموز با آن مواجه میشود
چالش رشد:
کودکانی که به این نوع اختلال یادگیری دچار هستند، معمولاً حافظه ضعیف تری دارند و هنگام صحبت و یادگیری الگوهای زبانی کندتر از بقیه عمل می کنند.
چالش اجتماعی:
کودکی که دچار ناتوانی یادگیری اجتماعی است، معمولاً دوست ندارد که با هم سن و سالان خودش ارتباط بگیرد. اغلب این کودکان درونگرا هستند و نمیتوانند با هم سن و سالان خودشان ارتباط برقرار کنند.
چالش شخصی:
کودکانی که با مشکلات یادگیری شخصی مواجه هستند، معمولا روی احساسات خود کنترل ندارند. آن ها معمولاً زود عصبانی می شوند، زود امید خود را از دست می دهند و دچار اضطراب شده و در مورد موضوعات کوچک ممکن است دچار افسردگی شوند.
چالش تحصیلی:
کودکانی که دچار ناتوانی های تحصیلی هستند، معمولاً باید مدت زمان طولانی تری را صرف یادگیری کنند.
بیشتر بخوانید:
چرا کودکان باید شبها زود بخوابند؟
تبعیض قائل شدن والدین بین فرزندان چه عواقبی دارد
علت دیر آموز بودن در کودکان چیست؟
جراحت و آسیب دیدگی:
ممکن است کودک شما در گذشته دچار یک آسیب دیدگی شده باشد که در رشد طبیع یاو تاثیر گذاشته است.
تولد زودرس:
برخی از کودکانی که زودتر از موعد متولد میشوند نسبت به دیگران ذهن کندتری دارند.
مشکلات پزشکی:
بیماریهای مغزی و یا سیستم عصبی مشکلاتی را در یادگیری ایجاد میکند که اغلب قابل درمان هستند واگر هم درمان نشوند، میتوان آنها را کنترل کرد.
توجه بیش از حد:
یکی از علت های رایج برای دیر آموز بودن کودکان، والدینشان هستند که بیش از حد طبیعی به آنها رسیدگی می کنند. فرایند یادگیری نیاز به انجام عمل و شکست دارد. بسیاری از کودکان نازپرورده هستند و نمیتوانند مشکلاتشان را خودشان حل کنند.
چگونه به کودکان دیرآموز کمک کنیم؟
پاداش
کودکان دیرآموز معمولاً دوست دارند تا آن جا که میتوانند چیزی را یاد بگیرند تا در نهایت به پاداشی که بهشان قول داده شده است، برسند. پس سعی کنید برای آن ها پاداش هایی را تعیین کنید تا انگیزه آن ها را در سطح بالا نگه دارید و به تمرکز بیشترشان کمک کنید.
تشویق برای رسیدن به اهداف کوچک
زمانی که با یک کودکی که یادگیری کندی دارد کار میکنید، بسیار مهم است که اهداف کوچکی را تعیین کنید که برایش قابل دسترسی باشد.
شکست همیشه بد نیست
حتما باید مطمئن شوید که کودک شما به این عقیده رسیده که شکست اصلاً چیز بدی نیست و کاملاً طبیعی است.
در پایان گفتنی است در برابر این کودکان باید صبور باشید و به او کمک کنید برای رسیدن به اهدافش تلاش کند و هرگز او را سرزنش نکنید.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/