دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران:

ظرفیت سازی به منظور بیماریابی باید در اولویت قرار گیرد

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در نشست هم اندیشی با روسا و معاونین بانک ها، با اشاره به اقدامات موثر نظام بانکی کشور در طول یک سال گذشته، بر لزوم مشارکت بیش از پیش بانک ها برای مقابله با بحران کرونا تاکید کرد.
کد خبر : 602446
دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای شهر تهران



به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زالی در نشست ویژه ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با روسا و معاونین بانک های استان تهران، با تاکید بر فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، بر لزوم رعایت اصول صیانت از حقوق شهروندی، مشتری مداری و تحقق جنبه های مسئولیت اجتماعی در نظام بانکی تاکید کرد.


فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با اشاره به آغاز روند واکسیناسیون کارمندان بانک ها، به عنوان یکی از مشاغل پرخطر، در خصوص تکمیل آن در آینده ای نزدیک ابراز امیدواری کرد و افزود: کارمندان بانک ها به علت حجم بالای مواجهه با گروه های مختلف مردمی از مشاغل پرخطر محسوب می شوند و تکمیل واکسیناسیون این پرسنل اهمیت ویژه ای دارد.


زالی تصریح کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، ظرفیت سازی برای بیماریابی که راهبرد اصلی ستاد ملی مقابله با کروناست، باید اولویت قرار گیرد. بانک ها با حمایت از اقشار کم برخورداری که از لحاظ بیماریابی باید مورد توجه ویژه قرار گیرند، کمک بسزایی به سیستم بهداشت کشور خواهند کرد.


وی در ادامه بر اهمیت ایجاد سازوکار جذب کمک های مومنانه برای تامین اقلام حفاظتی مورد نیاز افراد کم برخوردار تاکید کرد.


زالی اظهار کرد: تاکنون حجم بالایی اقلام سرمایه ای در بیمارستان ها به همت بانک ها تامین شده است که همچنان کمبودهایی وجود دارد و تامین این تجهیزات ارائه خدمات ماندگارتری را رقم خواهد زد.


فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران ادامه داد: تعداد قابل توجهی پروژه های درمانی، آموزشی، خدماتی و خیریه در حوزه مقابله با کرونا کلید خورده که تکمیل آن نیازمند تامین نقدینگی و تعریف بسته های حمایتی است، بانک ها با همراهی با سیستم بهداشت و درمان در بهبود کیفیت خدمات و تقویت ناوگان تخت های بیمارستانی نقش پررنگی‌ ایفا خواهند کرد.


به گفته زالی ارائه تسهیلات متنوع به کارکنان و کنشگران حوزه بهداشت و درمان می تواند منجر به افزایش انگیزه این پرسنل باشد.


وی با اشاره به پیشرفت و شکوفایی شرکت های دانش بنیان در حوزه مدیریت بیماری کرونا، عنوان کرد: امروزه شاهد خودکفایی و خودباوری ملی در سایه رشد این شرکت ها هستیم و به طور معمول این گروه ها تا زمانی که به تکامل واقعی برسند، نیازمند حمایت هستند، همراهی با این شرکت ها سرمایه گذاری میان مدت است و بانک ها نیز در این زمینه می توانند بسیار کمک کننده باشند.


زالی در پایان در خصوص بهنگام سازی و بازنویسی پروتکل های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در بانک ها و تلاش برای توسعه و ترویج بانکداری الکترونیک به ویژه در تهران اعلام آمادگی‌کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۶/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب