«طرح صیانت» اشتباه نامگذاری شده است
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، محمدصادق نصراللهی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با تصریح بر این موضوع که اصل ورود حاکمیت به قانون گذاری در فضای مجازی یک امر واضح و بدیهی است، گفت: سامان بخشی به این اوضاع رها شده در فضای مجازی برای کسی جای تردید نگذاشته است.
وی استقلال مجازی را موضوع مهمی دانست و اظهار کرد: استعمار مجازی امری است که با شکل گیری «بیگ دیتا» در خارج از کشور به وضوح در حال انجام است و این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا مهمترین امر ارزش آفرین در عصر امروز، اطلاعات است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به بخشی از طرح صیانت که ایجاد نمایندگی شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای خارجی در داخل ایران را ضروری دانسته است، بیان کرد: با توجه به اینکه اکثر این پیامرسانها آمریکایی هستند، اساساً امکان مذاکره در این باره وجود ندارد.
وی کاربران ایرانی در عرصه فضای مجازی را مظلوم دانست و عنوان کرد: اتفاقاتی که در پلتفرمهای خارجی رخ میدهد سبب وجود پروندههای زیادی در قوه قضائیه شده است و هیچ کاری هم نمیتوان انجام داد.
نصراللهی به جنبههای اقتصادی طرح صیانت اشاره کرد و گفت: متأسفانه تاکنون نتوانستهای رابطه اقتصادی کاربر تولید کننده محتوا را با صاحب پلتفرم را تنظیم گری کنیم و متأسفانه حق کاربر ایرانی در تولید محتوا همراهی کنیم و آن را ضابطه مند کنیم.
وی پیوست رسانهای طرح صیانت را عجیب و ضعیف دانست و اظهار کرد: گروه هدف این طرح حمایت از پلتفرمهای داخلی است اما خود پلتفرمهای داخلی علیه این طرح بیانیه دادند و این نشان میدهد توجیه مناسب صورت نگرفته است. همچنین عنوان این طرح اشتباه مطرح میشود زیرا طرح صیانت نسخه قبلی طرح است و در نسخه جدید با عنوان حمایت از کابران و خدمات پایه یاد میشود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با تصریح بر اینکه به اشتباه قلمرو اثرگذاری طرح کل فضای مجازی اعلام شده است، بیان کرد: قلمرو این طرح در درجه نخست خدمات پایه کاربردی است و فقط یک بخش شبکههای اجتماعی در این طرح مورد توجه قرار گرفته است که ضرورت آن انکار ناپذیر است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/