۵ نوع بذر هیبرید گوجه تا پایان سال به تولید انبوه میرسد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از دهاقان، سیدحسن حجازی در دیدار با جمعی از مدیران مدارس مقطع متوسطه و نیز مسئولان اداره آموزش و پرورش شهرستان دهاقان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان سنگ بنایی است که حدود ۳۵ سال پیش نهاده شد و امروزه مجموعه بزرگ علمی، پژوهشی و فرهنگی است که برای آیندگان به میراث باقی مانده است.
این مقام مسئول متذکر شد: تولید بذر هیبرید خیار به تعداد بسیار چشمگیر با همکاری شرکت دانشبنیان نگین بذر، از فعالیتهای واحد بود که موجب فخر و مباهات شهرستان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: مطالعه روی بذر هیبرید گوجه نیز از دیگر فعالیتهای گلخانهای ما با مشارکت شرکت دانشبنیان نگین بذر بود که نتیجه آن بومیسازی پنج نوع بذر برای شرایط کشت در اقلیم دهاقان است که به احتمال زیاد تا پایان سال این ۵ نوع در واحد، به تولید انبوه خواهند رسید.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با کمک بسیاری از افراد در قالب فعلی شکل گرفته و سعی بر آن است که با حفظ شرایط موجود، پیشرفتهای جدیدی را در این واحد دانشگاهی به وجود بیاوریم؛ چراکه پیشرفت در دانشگاه موجب پیشرفت در شهرستان و نیز استان خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به وضعیت آموزشی دانشگاه اضافه کرد: سال ۹۹ موفق شدیم در مقاطع مختلف، رشتههای جدیدی را با توجه به ظرفیتهای اعضای هیئت علمی و امکانات دانشگاه به رشتههای خود اضافه کنیم و در ادامه به پذیرش دانشجو در این رشتهها پرداختیم.
حجازی بیان کرد: رشتههای مدیریت بازرگانی و مدیریت تکنولوژی در مقطع دکتری و رشته مدیریت کسب و کارهای کوچک در مقطع کارشناسی ازجمله رشتههای جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان هستند.
وی اضافه کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز موفق شدیم تمام کلاسها و امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان را در قالب بستر مجازی بهصورت مستقل در واحد برگزار کنیم و از این حیث جزء واحدهای برتر استان و کشور محسوب میشویم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان به بیان بخشی از افتخارات پژوهشی واحد پرداخت و بیان کرد: کسب عنوان آزمایشگاه برتر بتن، اختراع برتر استان و طرح پژوهشی برتر بروندانشگاهی، عنوان سوم پژوهش و فناوری استان را بین ۲۸ واحد و مرکز استان اصفهان برای ایندانشگاه به ارمغان آورد.
حجازی یادآور شد: مجلات علمی و پژوهشی ادبیات تعلیمی و مطالعات جامعهشناختی شهری موفق شدند سطح کیفی خود را ارتقای چشمگیر دهند و امتیاز خود را به بالای ۹۵ امتیاز برسانند و عنوان A+ را کسب کرده و جزء ۲۰ مجله علمی پژوهشی کشور قرار بگیرند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/