شایستهسالاری مهمترین اصل برای انتخاب مدیران است/ مسئولان جدید باید سابقه تجربی موفق در زمینه فعالیتشان داشته باشند
جواد منصوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که مسئولان کشور بهخصوص اعضای کابینه دولت سیزدهم باید چه ویژگیهایی داشته باشند، گفت: در علم مدیریت برای انتخاب مدیران، یکسری اصول قطعی وجود دارد که تقریباً مورد اتفاق تمام صاحبنظران و متخصصین این عرصه قرار گرفته است.
وی افزود: در کشور ما هم بعد از انقلاب اسلامی، مکرراً به بحث شایستهسالاری بهعنوان یک اصل اساسی برای انتخاب مدیران اشاره شده ولی در خصوص ویژگیهای این مسئله باوجود اینکه خیلی پیچیده نیست، کمتر به آن پرداخته شده است.
بیشتر بخوانید:
انتخاب کابینه دولت سیزدهم در مرحله آخر/ اعضای هیئت دولت آینده باید چه ویژگیهایی داشته باشند؟
با کار جهادی مشکلات کشور برطرف میشود/ مدیران ما باید خدمت به مردم را عبادت بدانند
نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیان شاخصههای شایستهسالاری اظهار کرد: اولین ویژگی این است که مدیر سابقه موفق تجربی، درزمینهٔ مشابه باکاری که میخواهند به او واگذار کنند، داشته باشد. اگر این سابقه وجود نداشته باشد، وی در مسئولیت جدید باید مدتهای طولانی عمر سازمان را تلف کند تا به تجربه لازم برسد.
منصوری ادامه داد: این موضوع اهمیت بسیاری دارد به همین دلیل در بسیاری از کشورهای دنیا، مدیران جدید از میان مسئولان پیوسته قبلی انتخاب میشوند؛ به این معنا که در بسیاری از موارد اگر مدیری کنار برود، یکی از معاونین آن مجموعه جایگزین او میشود.
عضو شورای مرکزی حزب وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شاخصه دوم در انتخاب مدیران این است که وی باید امتحان صداقت و امانتداری را پس داده باشد، اذعان کرد: این مسئله جزء ویژگیهای قطعی و لازم برای یک مدیر موفق است. خداوند در قرآن نیز از امین بودن بهعنوان شاخصه یک مدیر سخن میگوید.
وی افزود: نباید به اشخاصی که صداقت و امانتداریشان ثابت نشده، پست و سِمتی داد، در این زمینه اصل بر برائت است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/