رئیسی معیارهای کلی و تخصصی برای برگزیدن اعضای هیئت دولت دارد
مجتبی شاکری در گفتوگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه در حال حاضر بخش عمدهای از فرآیند انتخاب کابینه دولت سیزدهم پیش رفته است، گفت: از زمانی که آیتالله رئیسی در انتخابات پیروز شد، کمیتهبندیهای لازم برای کشف افراد و گفتوگو و برنامهخواستن از آنها جهت داوری و انتخاب نهایی اعضای کابینه آغاز شد.
وی افزود: به غیر از ۳ شاخصه اصلی انقلابی، فسادستیز و مردمیبودن که آیتالله رئیسی آنها را بیان کرد، عناوین متعدد تخصصی مانند ظرفیتهای شخصیتی و تحصیلی و کیفیت مطالعات در حوزههای مختلف بینبخشی و شناخت مسائل کلان کشور، جزء معیارهای رئیسی برای انتخاب کابینه است.
بیشتر بخوانید:
ترک فعلهای دولتمردان عامل اصلی تلنباری مشکلات در کشور است
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی اظهار کرد: بجز سامانه یاران رئیسی که برای مشارکت عموم مردم در این زمینه فعال است، احزاب، تشکلهای سیاسی و نخبگان نیز افراد مدنظر خودشان برای کابینه را اعلام میکنند. انتخاب اعضای هیئت دولت، در این بازه زمانی نهایی میشود و پس از تشکیل دولت، نوبت به انتخاب زیرمجموعهها مانند معاونین وزرا و مدیران کل میرسد.
شاکری در پاسخ به این پرسش که اکنون فرآیند انتخاب کابینه در چه مرحلهای است، تصریح کرد: تا جایی که من اطلاع دارم، در مرحله اول برای هر وزارتخانه یا معاونت رئیسجمهور، تقریبا ۴ تا ۵ نفر چهرههای نام آشنا، فرهیخته و با استعداد انتخاب شدند؛ بعضی از این افراد هم اگرچه کمتر شناختهشده هستند ولی رزومههای بسیار خوبی دارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر آیتالله رئیسی مشغول انتخاب نهایی از میان این افراد است زیرا کسانی که در دولت آینده سمتی میگیرند، باید زودتر وضعیتشان را بدانند تا به محدوده کاری مشخصشده بروند و تیمکاری خودشان را تشکیل دهند. من فکر میکنم که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کار در این زمینه پیش رفته است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/