خروج دانشگاه از پژوهش صِرف با اجرای «طرح الف و ب»
حجت سبزوارینژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به اجرای «طرح الف و ب» اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: براساس این طرح استادان به تناسب رتبه علمیشان بین ۱۱ تا ۴ ساعت در هفته در دانشگاه برای امور پژوهشی، فرهنگی، آموزشی در دانشگاه حضور دارند و این حضور علاوه بر حضور آنان در کلاسهای آموزشی موظفی است که اعضای هیئت علمی موظف به انجام آن هستند.
بیشتر بخوانید:
تأثیر «طرح الف و ب» در پویایی و فعالیت اعضای هیئت علمی
از حضور منظم استاد در دانشگاه تا تبادل علمی مستمر با دانشجویان
۱۰ مزیت «طرح الف و ب» اعضای هیئت علمی
«طرح الف و ب» چه بهرهای برای دانشگاه و استادان دارد؟
وی اضافه کرد: طرح الف و ب در واحدهای دانشگاهی که امکانات پژوهشی، مطالعاتی و آموزشی دارند، موجب تحرک علمی و پژوهشی استادان، ارتباط با دانشجویان و درک خواسته و هدایت آنان در رشته تخصصیشان خواهد شد و چنانچه حداقل ۳۰ درصد از این مراتب انجام شود تأثیر زیادی در پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی و حصول به اهداف عالی خواهد شد.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیان اینکه در دانشگاههای دولتی حضور استادان بهصورت موظفی شبیه طرح «الف و ب» است، متذکر شد: اما تفاوت آنها با طرح الف و ب دانشگاه آزاد اسلامی آن است که برنامههای حضور استادان دانشگاههای دولتی در راستای وظایف پژوهشی و آموزشی روتینشان است؛ اما طرح الف و ب موضوعی فراتر از این موارد است.
استادیار حقوق جزا و جرمشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افزود: طرح الف و ب منجر به پژوهشهای خارج از دانشگاه و ارتباط عملی با صنعت، کشاورزی و ... میشود و در نهایت دانشگاه را از پژوهش صرف خارج خواهد کرد و مسئلهمحوری و رفع موضوعات عینی در جامعه، استان و شهر سرلوحه این طرح قرار خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
افزایش سهم مشارکت استادان در طرحهای دانشگاه با اجرای «طرح الف و ب»
«طرح الف و ب» در واقعیسازی حقوق مؤثر است
برقراری عدالت کاری بین استادان با اجرای «طرح الف و ب»
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/