دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مرداد 1400 - 12:18
زراعت:

دانشگاه کاشان در تراز ملی و بین‌المللی است

رئیس دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه در تراز ملی و بین‌المللی بوده و بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان با داشتن شاخص‌های تراز بین‌المللی ازجمله نظام‌های بین‌المللی تایمز، لایدن و شانگ‌های است.
کد خبر : 596696
عباس زراعت



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، عباس زراعت در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه کاشان در تراز ملی و بین‌المللی بوده و نه شهرستانی. قرارداشتن بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان و داشتن شاخص‌های تراز بین‌المللی ازجمله نظام‌های بین‌المللی تایمز، لایدن و شانگ‌های از افتخارات این دانشگاه است.


وی افزود: وزارت علوم با اجرای طرح پنج برای انتخاب پنج دانشگاه و پژوهشگاه از بین دانشگاه‌های کشور در تراز ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان، ۱۷ دانشگاه را انتخاب کرد که ۱۲ دانشگاه آن ازجمله امیرکبیر، تهران، صنعتی شریف و شهید بهشتی در تهران و پنج دانشگاه دیگر دانشگاه اصفهان، کاشان، مشهد، تبریز و شیراز بود. دانشگاه کاشان در رقابت با این ۱۷ دانشگاه برجسته، رتبه دهم در چشم‌انداز بین‌المللی را دارد.


این مسئول ادامه داد: دانشگاه کاشان سه سال پیاپی رتبه نخست نظام رتبه‌بندی تایمز را بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد که سه سال نخست از بین بیش از ۸۰۰ دانشگاه جوان جهان و زیر ۵۰ سال را در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به دست آورد.


رئیس دانشگاه کاشان قرارگرفتن این دانشگاه را بین ۱۰۰ دانشگاه آسیا و در کنار دانشگاه‌های مهم ژاپن، چین و کره جنوبی یادآور شد و گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۹۵ تاکنون جزء یک درصد دانشگاه‌های برتر جهان به‌عنوان یکی از شاخص‌های تراز بین‌المللی قرار گرفته است.


دانشگاه کاشان در تراز ملی و بین‌المللی است


زراعت، نظام رتبه‌بندی لایدن را با ۳۰ شاخص بسیار مهم یکی دیگر از نظام‌های خیلی ارزشمند رتبه‌بندی دانشگاه‌ها دانست و ادامه داد: کیفیت پژوهش و استناد مقاله‌های علمی به آن از مهم‌ترین شاخص‌های این نظام رتبه‌بندی است که دانشگاه کاشان با توجه به این شاخصه بین کل دانشگاه‌ها «صنعتی و جامع» رتبه نخست را کسب کرد. این دانشگاه در زمینه محیط‌زیست فعالیت‌های شاخصی را انجام داده و سه سال در این نظام رتبه‌بندی گرین متریک یا مدیریت سبز رده زیر ۱۰۰ و حتی دوم را به دست آورده است.


وی بیان کرد: دانشگاه کاشان بین یک درصد دانشگاه‌های مؤثر جهان به دلیل داشتن ۹ دانشمند بین‌المللی در هفت رشته قرار دارد و پروفسور اشرفی استاد این دانشگاه قائم‌مقام آکادمی ریاضی در جهان بوده که اثر کاشی سفال عباس امیری استاد هنر این دانشگاه در موزه ملی لندن قرار گرفته است. از ۳۰۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه ۹ استاد دانشمند بین‌المللی و از یک درصد دانشگاه‌های مؤثر جهان هستند که ۹ جایزه و پتنت بین‌المللی را ثبت کرده‌اند.


رئیس دانشگاه کاشان راه‌اندازی آزمایشگاه بین‌المللی، باستان‌شناسی، برگزاری دوره‌های کارگاهی برای دانشجویان خارجی، جذب دانشجوی خارجی به‌عنوان پنج دانشگاه نخست کشور در جذب این دانشجویان، ۷۵ هزار و ۵۳۱ ارجاع به مقاله‌های علمی، دانشگاه، ۱۵ مقاله داغ، ۲۱ مقاله پر ارجاع، چهار کتاب بین‌المللی، یک هزار و ۲۰۰ مقاله مشترک، ۵ هزار و ۷۷۴ مقاله در پایگاه وب آو ساینس (یک نمایه استنادی علمی بوده که توسط تامسون رویترز ایجاد شده است که امکان جستجوی استنادی جامع و دسترسی به پایگاه داده‌های مختلف را فراهم می‌کند.)، برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی، راه‌اندازی دبیرخانه گفتگوهای علمی ایران و جهان عرب، انعقاد ۲۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های خارجی برای تبادل دانشجو و اجرای طرح‌های پژوهشی را از دیگر دستاوردهای دانشگاه کاشان برشمرد.


زراعت، تشکیل میز آینده‌پژوهی، اقدام‌های محیط‌زیستی و تجاری‌سازی را از چشم‌اندازهای دانشگاه کاشان عنوان کرد و توضیح داد: مهم‌ترین اقدام و دستاورد این دانشگاه تأسیس بنیاد حامیان است که با حضور خیران و حمایت‌های بی‌نظیر و میلیاردی آنان ازجمله کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی بنیاد سعیدی به دانشگاه تشکیل شد و از برکت تشکیل شده این بنیاد در ۷۰ دانشگاه دیگر نیز راه‌اندازی شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب