دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نقدی بر اظهارات رندانه رئییس جمهور؛

چرا روحانی فکر میکند کرونا برای مردم عادی شده است؟

در روزهای اخیر مسئولان دولتی بسیار سعی کردند که بر ناتوانی‌های خود سرپوش بگذارد و با رندی بگویند دلایل مشکلات کشور هرچیزی می‌تواند باشد به جز عملکرد دولتمردان.
کد خبر : 596494
روحانی

علی سلام/ گزارش پر از ایراد محتوایی/ نه یادداشت هست نه گزارش/ لااقل یک مصاحبه انتقادی باید داشته باشیم/ ورودیه گزارش ضرب نداره/ تفکرات شخصی خیلی داخل گزارش لحاظ شده/ فاقد انتشار با این مضمون



به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، مسئولان دولتی این روزها بسیار سعی می‌کنند ناکارامدی‌هایشان را توجیه کنند. آن‌ها را به گردن شرایطی بیاندازند که پیش آمد، اما مسئولین در همین شرایط هم وعده‌هایی دادند که به آن‌ها عمل نشد و هیچ امیدی هم وجود ندارد که آن را عملی کنند. به ویژه اکنون که چند هفته‌ای بیش‌تر باقی نمانده تا رئیس دولت و کابیه تغییر کنند. برخی از کارشناسان منتقد دولت فعلی می‌گویند مسئولین هم به این فکر می‌کنند که چند وقتی بیشتر نمانده تا  از پاسخگویی به وعده‌هایشان رهایی پیدا کنند.


دولت ناکارامد نیست ناتوان است


از ناتوانی‌های دولت در کنترل امور مثال‌های زیادی می‌زنند. برخی از منتقدان دولت بر این باورند که دولت ناکارامد نیست، بلکه ناتوان است. از نظر آن‌ها ناکارامدی یعنی اینکه دولت درباره مشکلات ایده‌هایی داشته باشد که اجرایی نیستند، اما ناتوانی یعنی دولت نمی‌تواند بانک مرکزی بچرخاند. درباره دولت روحانی چنین گفته می‌شود که در اجرای امورات معمول و سازمانی ناتوان است. مثلا چرا نیروی انتظامی نباید بتواند معابر را کنترل کند؟


ناتوان در کنترل سفرهای جاده‌ای


کنترل مسیرهای جاده‌ای در دوران کرونا و زمان‌هایی که با پیک روبرو بودیم، یکی از برجسته‌ترین مثال‌هایی است که منتقدان این دولت می‌زنند. آن‌ها می‌گویند دولت اگر هم تلاش کرده باشد تا مسیرهای بین شهری را کنترل کند، تلاش بیهوده کرده است چون تقریبا هر کسی هر جایی که نباید سفر می‌کرد، سفر کرد.




بیشتر بخوانید؛ 


سازمان مدیریت پسماند برنده تندیس مدیران برتر شهری شد


اختلاس ۵۵ میلیارد ریالی اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری




عادی انگاری نه !، خستگی از بی برنامگی


برخی از منتقدان دولت می‌گویند اظهارات آقای رئیس‌جمهور اهانت‌آمیز است. یعنی اینکه چرا آقای روحانی باید به این نتیجه برسد که کرونا برای مردم عادی شده است؟ بلکه مردم فهمیده‌اند باید با آن کنار بیایند. به چه پشتوانه‌ای یک خانواده که از لحاظ اقتصادی ضعیف است، می‌تواند بیکار در خانه بنشیند و پروتکل‌ها را رعایت کند. کسانی دولت را نقد می‌کنند که چون شما بی‌برنامه بودید مردم خسته شده‌اند.


اظهارات چالش برانگیز روحانی در خصوص واکسن


رئیس جمهور در دوران کرونا وعدههای متعددی داد که هرگز محقق نشدهاند. حتی کسی درباره اینکه چرا محقق نشد توضیح نمیدهد. اظهاراتی که او در خصوص واکسیناسیون و واردات و ساخت واکسن داشته چالش برانگیز است.


روحانی در ۸ اسفند سال ۹۹ قول داد که ایران در بهار سال آینده از قطبهای بزرگ جهان در خصوص واکسن کرونا میشود. حتی اظهاراتی شد که مبین آن بود که ممکن است واکسن صادر شود. اما اکنون آمار واکسیناسیون در کشور ۵ درصد است. این آخرین آماری که رئیس سازمان نظام پزشکی تاکنون اعلام کرده است. یعنی در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ و اکنون دو ماه از پایان فصل بهار گذشته است. البته هنوز آقای روحانی معتقد است که « زبان تشکر در این کشور دارای لکنت شده است». این جمله را او در یکی از آخرین سخنرانیهایش گفت.


دولت روحانی اکنون از دو جهت مورد نقد قرار گرفته است. یک از سوی کسانی که به لحاظ تئوری مخالف دولت بودند و دوم حتی کسانی که همراهان دولت روحانی بودند، اما کار به جایی کشید که شروع به انتقاد از عملکردهای دولت کردند. برخی کارشناسان می‌گویند اگر روحانی نمی‌تواند از پس مشکلات بر آید، حداقل وعده‌هایی ندهد که از پس آن‌ها بر نخواهد آمد. آن هم بصورت مکرر.


بی اعتمادی مردم به دولت


این قبیل از کارشناسان معتقدند که دولت اینگونه جرم مضاعفی را مرتکب شده است. ابتدا به اموراتی که مسئول آنها بوده جامه عمل نپوشانده است، ثانیا به اعتماد عمومی در جامعه لطمه زده است.


این گروه معتقدند که اعتماد به دولت در چنین شرایطی تکیهگاه جمع کثیری از هموطنان است. در شرایطی که کشور در بحران کرونا به سر میبرند، کشورهای دشمن ما را سخت مورد تحریم قرار دادهاند، نباید مردم را بیپشتوانه گذاشت. و اگر اعتماد مردم از دولت سلب بشود، آنها بی پشتوانه می‌شوند. متاسفانه اکنون اعتماد بین مردم و دولت خدشه دار است.


انتهای پیام/۴۱۶۱


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب