طراحی و ساخت دستگاه «پرگنهشمار هوشمند»
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شبستر، محمدجواد روحانیفر دانشجوی مقطع دکتری حرفهای رشته دامپزشکی با راهنمایی محمدحسین موثق دانشیار بخش بهداشت مواد غذایی و مشاوره علیاکبر دادجویان استادیار گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با طراحی و ساخت دستگاه پرگنه شمار هوشمند از پایاننامه خود دفاع کرد.
روحانیفر در حاشیه مراسم دفاع خود در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: امروزه کیفیت بهداشتی مواد غذایی اهمیت فراوانی در تولید و مصرف آن دارد، یکی از روشهای استاندارد برای تعیین کیفیت میکروبی تعیین بار میکروبی در مواد غذایی است.
وی بیان کرد: برای شمارش پرگنههای میکروبی از دستگاهی به نام پرگنهشمار استفاده میشود. با توجه به ماهیت زمانبر و یکنواخت شمارش دستی، رویکردهای خودکار برای تسهیل این کار توسعه یافته است. این راهحلها تصاویر گرفته شده از صفحات پلیت را پردازش میکنند و میتوانند به سیستمهای کاملاً خودکار و سیستمهای نیمه خودکار تقسیم شوند.
دانشآموخته رشته دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر مطرح کرد: در پایاننامه سعی شده است که دستگاه پرگنهشمار هوشمند طراحی و سپس با انواع محیط کشتها و میکروبهای شاخص در کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بهبود نرمافزار مناسب و توسعه نرمافراز بر اساس نیازهای آزمایشگاهی در طول مطالعه انجام شد، ادامه داد: موضوع مطالعه در قالب پایاننامه مقطع دکتری حرفهای رشته دامپزشکی به صورت میانرشتهای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر طراحی شد.
روحانیفر افزود: با توجه به جستوجو در منابع در دسترس نمونه مشابه داخلی دستگاه پرگنهشمار هوشمند در کشور وجود ندارد و این دستگاه با یک پانزدهم هزینه مشابه خارجی طراحی و ساخته شده است.
به گزارش آنا، محمدجواد روحانیفر دانشجوی مقطع دکتری حرفهای رشته دامپزشکی با راهنمایی محمدحسین موثق دانشیار بخش بهداشت مواد غذایی و مشاوره علیاکبر دادجویان استادیار گروه کامپیوتر واحد شبستر توانست از پایاننامه خود با نمره عالی دفاع کند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
دانلود فایل
انتهای پیام/