دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا از آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی گزارش می‌دهد؛

تحولی نو در آموزش‌های نظام سلامت با بکارگیری فناوری‌های نوین

آموزش‌های دقیق، به روزرسانی، تجهیز و  استفاده از فناوری‌های دیجیتال، همواره میتواند نجات‌بخش نظام سلامت در کشور باشد.
کد خبر : 593588
سردر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار حوزه نظام دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه‌های علوم پزشکی از برجسته‌ترین و پر اهمیت‌ترین مراکز آموزشی کشور هستند که همواره با دستاوردهای خود در عرصه علمی، نام کشور را در لیست برترین‌ها قرار داده‌اند که دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز در این زمینه مستثنی نیست و همواره تلاش این دانشگاه در راستای ارتقا سطح علمی کشور بوده است.


اولویت اول به کارگیری فناوری‌های نوین


طی سال‌های گذشته همواره شاهد پیشرفت‌های بسیاری در زمینه پزشکی و دندانپزشکی در سطح کشور بوده‌ایم. تمامی اقدامات صورت گرفته در این راستا هدفی جز بالا بردن سطح علمی کشور و در نهایت ارتقا سلامت افراد جامعه نداشته است


حال نیز شاهد استفاده بیش از پیش فناوری‌های نوین در سطح دانشگاه‌های پزشکی و دندان پزشکی هستیم که دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز در این زمینه با تلاش‌های روزافزون، زمینه را برای دیجیتالی کردن دانشکده دندانپزشکی ایجاد کرده است.


رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به راه اندازی درمانگاه دندانپزشکی و ارتدونسی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این مرکز آموزشی درمانی در دو بخش جراحی فک و صورت و درمانگاه با هدف ارائه بالاترین خدمات دندانپزشکی با استفاده از امکانات دیجیتال به مردم ایجاد شده است.


افشین حراجی با تاکید بر اینکه تاکنون در سطح دانشگاه های کشور، کلینیکی در حد کلینیک تخصصی دندانپزشکی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی نداشته ایم، تصریح کرد: این کلینیک ۴ یونیک با گروه‌های تخصصی در رشته‌های فک و صورت، ارتدونسی، ترمیمی، کودکان و اندودونتیکس دارد و کلیه خدمات دندانپزشکی عمومی و تخصصی مشتمل بر جراحی‌های لثه، درمان ریشه، پروتز کامل، زیبایی، ایمپلنت، ارتودنسی کودکان و بزرگسالان، جراحی دندان‌های نهفته و ... را ارائه می‌دهد.


وی با بیان اینکه درمانگاه دندانپزشکی و ارتودنسی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی مجهز به تکنولوژی پرینتر سه بعدی دندانپزشکی است، افزود: استفاده از پرینترهای سه بعدی امروزه در صنایع مختلف دارای کاربردهای فراوان است و روزانه شاهد افزایش به کارگیری این تکنولوژی هستیم.


رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ادامه داد: یکی از مصارف پرکاربرد پرینترهای سه بعدی در رشته های علوم پزشکی و دندانپزشکی است.


حراجی با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی طی سال‌های گذشته نیز شاهد موفقیت‌های مختلفی در آزمون‌ها و... بوده است، گفت: در واقع آزمون علوم پایه به‌ صورت کشوری برگزار شده و ارزیابی توانمندی علمی دانشجویان دندانپزشکی سراسر کشور از دانشگاه دولتی تا آزاد برای ورود به دوره بالینی به این روش انجام می‌شود و در این دوره از سطح بالایی نسبت به دوره‌های قبل برخوردار بود.




بیشتر بخوانید:


بیمارستان فرهیختگان برای کارهای با کیفیت ساخته شده است





وی تصریح کرد: این آزمون در اسفندماه ۹۹ در حالی برگزار شد که با پاندمی کرونا روبه‌رو بودیم و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق شدند در لیست ۲.۵ درصد برتر کشور در آزمون جامع قرار بگیرند.


رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان ضرورت تشویق دانشجویان به سمت شرکت در جشنواره‌های علمی و پژوهشی در سطح ملی و بین‌المللی خاطرنشان کرد: اساتید و مراکز تحقیقاتی در این امر نقش مهمی دارند. در واقع اساتید می‌توانند در نقش الگو، راهبر و مشوق دانشجویان باشند و مراکز تحقیقاتی نیز با تأمین سخت‌افزار مورد نیاز می‌توانند راه را برای حرکت‌های پژوهشی دانشجویان آماده کنند و در این بین استقلال مراکز تحقیقاتی می‌تواند نقش آن‌ها را پررنگ‌تر کند.


به گفته حراجی دیجیتالی کردن دانشکده دندانپزشکی و استفاده از فناوری‌های نوین در اولویت برنامه دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۴۰۰ است.


بازسازی و ارائه بروزترین تجهیزات پزشکی


رویارویی با ویروس کرونا در ابتدا چالشی بزرگ برای کادر درمان، بیمارستان‌ها و از همه مهم‌تر دانشگاه‌های علوم پزشکی به شمار میرفت اما با تدابیری که به موقع و درست در این زمینه اندیشیده شد با تجهیز و ساخت قسمت‌هایی جدید در بیمارستان ها و مراکز درمانی سبب شد از قابلیت‌ها و توانایی‌های درمانی در راستای تحول بخشی بیشتر و بهتر استفاده شود.


رئیس بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهار کرد: با کمک‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و همکارانمان، یکی از بخش‌های موجود در ساختمان شماره ۴ این مرکز درمانی بازسازی و با خرید بروزترین تجهیزات پزشکی تجهیز شد.


امیرسعید کریمی ادامه داد: در این بخش از باسابقه‌ترین پرستاران و پرسنل که هرکدام بیش از چند سال سابقه خدمت در بخش‌های ویژه دارند، بهره گرفتیم. در واقع با راه‌اندازی بخش دوم آی سی یو، تخت‌های ویژه آی سی یو را به ۱۸ تخت افزایش داده‌ایم.


ارتقا و توسعه در شبکه داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران


یکی از مواردی که در مراجعه به داروخانه‌ها برای افرادی که نسخه با خود همراه داشتند پیش می‌آمد اشتباهاتی بود که گاها در خواندن نسخه‌ها اتفاق می‌افتاد و در نهایت سبب بوجود آمدن اتفاقات جبران ناپذیر برای افراد می‌شد اما در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اقداماتی که برای ارتقا سطح کیفی شبکه داروخانه‌های خود انجام داده است میتواند کمک چشمگیری به روند نسخه‌خوانی کرده باشد.


مسئول شبکه داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان اینکه داروخانه‌های شهری و بیمارستانی این دانشگاه با هدف آموزش بهینه، تأمین دارو و بودجه بندی منسجم به صورت یکسان، منسجم و شبکه‌ای واحد با مدیریت یکپارچه، کار خود را آغاز می‌کند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برای آموزش‌های عملی نظیر یادگیری نسخه، مدل‌های مختلف نسخه و اعتبار نسخه به دانشجویان داروسازی و علوم دارویی نیاز به گذراندن واحد و ساعات مشخصی در داروخانه‌ها دارند. از این رو سالهاست که دانشکده داروسازی با تأسیس و راه اندازی ۳ داروخانه شهری و ۳ داروخانه بیمارستانی موقعیت آموزش عملی دانشجویان را فراهم کرده است.


در همین راستا سیدعلی سبحانیان تصریح کرد: در حال حاضر انبار مرکزی این شبکه با مساحتی بالغ بر ۲۰۰ متر مربع و واقع در بیمارستان فرهیختگان برای توزیع متعادل به کلیه داروخانه‌های وابسته پیش بینی شده و کلیه خریدها و مصرف‌ها زیر نظر یک سامانه واحد قرار می‌گیرد.


درخشش دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی آزاد تهران در المپیاد علمی


دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز همچون دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانش‌آموختگانی را تعلیم داده است که با شرکت در المپیادها و عرصه‌های علمی متفاوت نام این دانشگاه را در لیست آزمون‌ها و المپیادهای کشور مطرح می‌کند.


در ادامه دکتر مریم منتظری، سرپرست المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر شهرزاد خاکپور، سرپرست المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، از موفقیت و پذیرفته شدن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مرحله اول آزمون سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر دادند.


با این حال برآیند اتفاقات رخ داده نشان می‌دهد که دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در سال‌های اخیر توانسته روند رو به رشد و توسعه ای را بپیماید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب