دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1400 - 10:29
بوربور در گفت‌وگو با آنا:

به بازنگری و آسیب‌شناسی در ساختار انتخابات نیازمندیم/ معتقدم باید ساختار حزبی و جریانی بر انتخابات حاکم شود

دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: متأسفانه حدود ۳۲ سال است که ساختار غلطی در انتخابات ریاست جمهوری کشور ما رواج دارد؛ بنابراین به یک بازنگری و آسیب‌شناسی در بحث ساختار انتخابات نیاز داریم.
کد خبر : 592451
حبیب‌الله بوربور

حبیب‌الله بوربور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در خصوص ساختار انتخابات در ایران گفت: انتخابات در ایران تبدیل به یک عرف شده و ۴۳ سال است که ما این فرآیند را داریم. در دوران حزب جمهوری اسلامی، آن‌ها فرد را برای ریاست جمهوری، مجلس و سمت‌های دیگر هماهنگ می‌کردند؛ مردم هم به برنامه‌ای که حزب جمهوری اسلامی داشت، رأی می‌دادند.



بیشتر بخوانید: باید در روش برگزاری انتخابات بازنگری جدی داشته باشیم/ ضوابط گزینش یک کارمند ساده سخت‌گیرانه‌تر از نامزدی در انتخابات است



وی افزود: در این روش مردم یک جریان فکری را انتخاب می‌کردند ولی هم‌اکنون پس از تأیید صلاحیت‌ها، جریانات سیاسی به دنبال افراد می‌روند؛ اگر عملکرد آن فرد خوب بود، جریان سیاسی وی را از خود می‌داند ولی در غیر این صورت هیچ کسی مسئولیت اشکالات به وجود آمده را نمی‌پذیرد.


عضو شورای مرکزی خانه احزاب اظهار کرد: متأسفانه حدود ۳۲ سال است که این ساختار در کشور ما رواج دارد؛ بنابراین به یک بازنگری و آسیب‌شناسی در بحث ساختار انتخابات نیاز داریم. پیشنهاد مشخص من این است که دوجریان اصلاح‌طلب و اصولگرا که کنش سیاسی دارند، بعد از ارائه برنامه، افراد را با شاخص‌های مدنظر خودشان انتخاب کنند و هدف نهایی خود را اعلام کنند. سپس شورای نگهبان از میان این افراد و کاندیدهای مستقل، نامزدهای نهایی را معرفی کند. در این صورت امکان عدم پذیرش مسئولیت دولت، از جریان پیروز در انتخابات گرفته می‌شود.


دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه معتقدم باید ساختار حزبی و جریانی بر انتخابات حاکم شود، اذعان کرد: در حال حاضر حزب توانمندی که توان ارائه برنامه داشته باشد، در کشور ما وجود ندارد بنابراین باید دو جریان سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا وارد میدان شوند.
بوربور ادامه داد: مجموعه احزاب اصولگرا که بیش از ۴۰ حزب هستند، باید با اتحاد درکنار هم و با استفاده از نظر نخبگان افراد مدنظر خودشان در انتخابات را مشخص کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب