دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نماینده مردم زاهدان در مجلس در گفت‌وگو با آنا:

وزیر بهداشت شخصاً مقصر اوضاع وخیم سیستان و بلوچستان است

نماینده مردم زاهدان در مجلس با تأکید بر بی‌توجهی وزیر بهداشت به معضلات ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گفت: ما آقای نمکی را مقصر می‌دانیم چرا که به او گفتیم مدیر دانشگاه ناکارآمد است و حضور ندارد اما ایشان بی‌توجهی کردند.
کد خبر : 590637
فدا حسین فداحسین مالکی

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی‌رغم اینکه مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا بر تعهدشان به عدالت درمانی در مبارزه با کرونا پافشاری می‌کنند، یکی از نمایندگان زاهدان در مجلس شورای اسلامی بر این باور است که وضعیت استان‌های جنوب شرقی کشور مورد غفلت قرار گرفته است.


فداحسین مالکی در گفت‌وگویی که با خبرنگار خبرگزاری آنا داشت با بیان اینکه وضعیت سیستان و بلوچستان وخیم است و حتی آمارهای خود دولت به ابتلای هزار نفر در روز اذعان دارند، گفت: این آمار بالا به جز آن عده کثیری است که به خاطر بی‌اعتمادی و فرهنگ بومی به پزشک‌ها مراجعه نمی‌کنند.


نماینده مردم زاهدان ضمن تأکید بر اینکه آمار مبتلایان در سیستان‌ و بلوچستان از آنچه اعلام می‌کنند بیشتر است، ادامه داد: هم مبتلایان و هم جان‌باختگان در سیستان و بلوچستان بیش از آمار است و این آمار رو به افزایش می‌رود، تا جایی که در سیستان و بلوچستان از خط قرمز عبور کرده‌ایم و اگر اکنون بگویند سیاه است درست‌تر گفته‌اند.


روزی هزار مبتلای جدید فقط در زاهدان


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن بیان اینکه کجا دیدیم در یک شهر مانند زاهدان که ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، روزانه ۱۰۰ نفر مبتلا شوند، گفت: زاهدان خیلی وقت است از خط قرمز عدول کرده و با توجه به عدم مدیریتی که در سیستان می‌بینیم شخص وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد.


وی به این پرسش که «چرا در اظهارات خود وزیر بهداشت را مقصر می‌دانید و ایشان چه باید می‌کردند که نکردند؟ » پاسخ داد: آقای نمکی باید دو کار را انجام می‌داد که نداد. یک؛ وقتی دیدند که دانشگاه علوم پزشکی منطقه تحت یک مدیریت ضعیف قرار دارد و با اعتراض عمده اساتید دانشگاه مواجه است، تا جایی که وقتی آقای قالیباف به آنجا رفتند، اعتراض تعداد زیادی از اساتید بسیج جامعه پزشکی را مشاهده کردند، باید فکری به حال این مدیریت می‌کردند و نکردند.


وی در همین باره ادامه داد: این مسئله به آقای نمکی منتقل شد، شخص بنده در دو یا سه جلسه موضوع را برای ایشان بیان کردم و ایشان به بنده قول دادند ولی عملاً هیچ.


مالکی افزود: دومین مسئله نیز نفس مدیریت ستاد است، اگر قرنطینه لازم است قرنطینه بکنند، مسئولین پیگیر جلسات کرونا باشند و اگر لازم است تیم بفرستند، مستقر شوند، با مردم درباره مراجعه به پزشک صحبت کنند، ببینند چه مشکلی است که سیستان و بلوچستان به این وضع افتاده است، کسی نمی‌خواهد با اساتید دانشگاه علوم‌ پزشکی صحبت کند؟


می‌گویند بیماران بالای ۶۰ سال مهم نیستند


عضو کمیسیون امنیت می و سیاست خارجی مجلس، ضمن بیان اینکه کسی از بیمارستان با من تماس می‌گیرد و می‌گوید که به آن‌ها اعلام کرده‌اند باید فقط به جوان‌ها برسند یعنی چه؟، گفت: یعنی اینکه افراد زیر ۶۰ سال را رها کنید به امان خدا تا بمیرند؟ این درست نیست و ما از هر منظری نگاه می‌کنیم شخص آقای نمکی مسئول است.


مالکی ضمن طرح این پرسش که آقای نمکی با چه کسی می‌خواهد لجبازی می‌کند؟ بیان کرد: چرا آقای نمکی از افرادی در آنجا حمایت می‌کند که اصلاً آنجا حضور ندارند؟ بنده مدیریت دانشگاهی را عرض می‌کنم که در سیستان حضور ندارد و نمی‌دانم چگونه می‌تواند نباشد ولی مدیریت کند؟


وی در پایان تأکید کرد: ما از آقای نمکی انتظار داشتیم که به این موضوعات توجه داشته باشند؛ اگر یکی از این اتفاقات در استان‌های مرکزی رخ می‌داد از آقای روحانی تا تمام اعضای کابینه و وزرای خود بسیج می‌شدند تا موضوع را رفع کنند. مردم سیستان چه گناهی دارند که همیشه باید این بی‌عدالتی از برخی عوامل دولت را شاهد باشند؟


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب