باید تعامل حوزههای علمیه و قوه مقننه تقویت شود
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، زهره الهیان در جریان سفر به شهر مقدس قم و بازدید از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس یادآورشد: ما رویکرد حکمت محور حضرت امام راحل را داریم ولی حکمت اقتصاد، حکمت در سلامت، حکمت در تعلیم و تربیت و... را تعریف نکردهایم، به همین دلیل مشکلات وچالشها همچنان برقرار است.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه خروجی مدارس ما باید دانش آموزان با هویت، مسئولیتپذیر و متدین و انقلابی باشد نه اینکه خدای ناکرده برخی جوانان ما با چالش بیهویتی وعدم شناخت از خود و خدای خود و جهان هستی مواجه باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: با اشاره به اینکه در خرده نظامهای مختلف، باید رد پای حکمت و اندیشه امام راحل را ببینیم، گفت: رهبر معظم انقلاب نیز در پیام به حوزههای علمیه تاکید فرمودهاند، رد پای فلسفه غرب در برنامههای کلان غرب دیده میشود، ولی امتداد رویکرد اسلام و حکمت امام راحل در برنامههای کلان ما کجاست؟ و به همین دلیل، رئیس مجلس شورای اسلامی ظرفیت حوزه را به صورت سیستمی پای کار آورده و آیت الله اعرافی نیز به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری مرکز تحقیقات اسلامی مجلس قبول زحمت فرمودهاند.
الهیان با اشاره به ضرورت تعامل و همکاری بیشتر مجلس شورای اسلامی و حوزه های علمیه گفت: برای اینکه بتوانیم قوانینی را بر اساس چارچوبهای دینی و حکمت اسلامی به تصویب برسانیم باید رابطه و تعامل مرکز مدیریت و اساتید حوزههای علمیه و قوه مقننه تقویت شود.
وی اظهار کرد: فلسفه تاسیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز ارتباط میان حوزه و مجلس جهت استفاده از ظرفیتهای فقهی وشرعی در قوانین است واگر بخواهیم چارچوبهای دینی وپارادایم حکمت محور در قوانین مجلس حاکم شود باید شاکله این کار دراین مرکز ریخته شود، ظرفیت حوزه بسیار بالاست و باید این مطالعات و پژوهشها احصا و در اختیار مجلس قرار گیرد.
الهیان نماینده تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با سفر به قم با برخی مدیران مراکز پژوهشی نشستهایی را برگزار کرد.
انتهای پیام/۴۱۶۳/
انتهای پیام/