دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 تير 1400 - 10:33

تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس به کجا رسید؟

در مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جلسه علنی امروز، موضوع ساماندهی تعطیلات تابستانی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 590130
صحن علنی مجلس - 26 اردیبهست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا/متین منتظمی، در مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲ تیر ۱۴۰۰)، موضوع ساماندهی تعطیلات تابستانی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


طبق ماده ۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس، تعطیلات تابستانی مجلس در هر سال سی روز است که زمان آن با تشخیص مجلس تعیین می‌شود. هیئت رئیسه می‌تواند در تنظیم برنامه جلسات علنی و کمیسیون‌ها به‌گونه‌ای عمل کند که نمایندگان در هر ماه یک هفته کاری هم برای رسیدگی به وظایف نمایندگی فرصت داشته باشند.


حجت‌الاسلام سید جواد حسینی‌کیا در گفت‌وگویی پیرامون تعطیلات تابستانی مجلس گفت: بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، تعطیلات تابستانی مجلس یک ماه است که با موافقت نمایندگان قرار بر این شد که تعطیلات تابستانی امسال مجلس در دو مرحله ۱۵ روزه انجام شود.


بر اساس این گزارش، قرار بر این شد که یک مرحله از تعطیلات تابستانی مجلس در تیر و یک مرحله هم در شهریور انجام شود.


البته نمایندگان مجلس معتقدند تعطیلات تابستانی به معنای تعطیلی و عدم فعالیت نمایندگان نیست و آنان در حوزه‌های انتخابیه خود، مشکلات مردم را پیگیری می‌کنند.


سید نظام‌الدین موسوی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درباره اقداماتی که وکلای ملت در ایام سرکشی به حوزه‌های انتخابیه انجام می‌دهند، نیز می‌گوید: «هفته‌هایی که صحن علنی برگزار نمی‌شود عنوان تعطیلات ندارد بلکه نامش در مجلس سرکشی به حوزه‌های انتخابیه است و همانطور که از نامش پیداست نماینده‌ها همچنان ارتباطات اداری و مردمی در حوزه‌های انتخابی را دنبال می‌کنند».


به گزارش آنا، نمایندگان علاوه بر تعطیلات تابستانه، یک‌ ماه در هر سال حق استفاده از مرخصی با حقوق را دارند. استفاده از مرخصی ضروری بدون حقوق نیز، با موافقت هیئت رئیسه، حداکثر یک ماه در سال خواهد بود و درصورت عدم استفاده می‌توانند در سال‌های بعد استفاده نمایند.


انتهای پیام/۴۱۶۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب