حمایت همهجانبه از دانشجویان نخبه در باشگاه پژوهشگران جوان
گروه استانهای خبرگزاری آنا- باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاستهای جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامهریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانشآموزان مستعد بهعنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راهاندازی شد.
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعالسازی فعالیتهای خودجوش دانشآموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانشآموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانشآموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایتهای معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیتمحوری جایگزین تسهیلاتمحوری شده است.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیتهای پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.
بیشتر بخوانید:
ساخت کاغذهای چاپ و تحریر با ذرات نانورس و کربنات کلسیم
از ساخت روبات هوشمند مینیاب تا تولید صابون ضد جوش و لک
از ثبت ۲ اختراع تا چاپ ۱۲ مقاله ISI توسط پژوهشگران جوان
لزوم هویتبخشی به جایگاه باشگاه پژوهشگران جوان در واحدهای دانشگاهی
طرحهای تولیدی کشاورزی در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
تعریف پروژههای دانشگاهی ارتباط با صنعت در باشگاه پژوهشگران جوان
خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «درمسیر نخبهپروری» بهمنظور آشنایی با فعالیتها، دستاوردها و برنامههای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حمیدرضا اشرفی رئیس این باشگاه گفتوگو کرده است.
اشرفی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره فرآیندی از فعالیتها و برنامههای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از بدو راهاندازی تاکنون اظهار کرد: این باشگاه سال تحصیلی ۹۰-۸۹ زیر نظر جواد خلعتبری رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر فعالیت خو را آغاز کرد و بعد از راهاندازی براساس حکم ابلاغی به «دکتر پور میرزاآقا» عضو هیئت علمی این دانشگاه فعالیتهای کارگاهی در این واحد دانشگاهی سرعت گرفت.
وی افزود: در ادامه روند فعالیت مسئولیت به «دکتر ابوصالح محمد شریفی» محول شد و سال تحصیلی ۹۸-۹۷ مسئولیت خطیر باشگاه به اینجانب واگذار شد و بعد از دو سال دوری از این مسئولیت از اوایل سال ۱۴۰۰ قرعه مجدداً به نام اینجانب شد که امیدوارم با کمک و یاری همکاران و با پیگیری و پشتکار، خدمتی به باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر داشته باشیم.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مطرح کرد: مهمترین فعالیتهای شاخص و موفقیتهای باشگاه پژوهشگران جوان این واحد دانشگاهی از گذشته تا به حال به این نحو بوده که پژوهش از پایههای اساسی توسعه و زیربنای تصمیمگیری کلان و بنیادی است.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: پژوهش منجر به تولید علم میشود و اساسیترین هدف دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز علمی و پژوهشی، پرورش استعدادها و پیشبرد دانش از طریق پژوهشهای علمی و ترویج و توسعه علوم بوده که جذب و حمایت از دانشجویان نخبه از اهداف باشگاه در این امور است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: واحد دانشگاهی رامسر از معدود واحدهایی است که از نظر منطقهای و کشوری از موقعیت جغرافیایی ممتازی برخودار است به همین منظور این دانشگاه از نظر جذب دانشجو و جذب استادان متعهد اثرگذار بوده در سطح منطقه و کشوری میتواند فعالیتهای اثرگذاری داشته باشد.
اشرفی با بیان مهمترین فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بیان کرد: مهمترین برنامه باشگاه جذب و حمایت همهجانبه از دانشجویان نخبه و فعالیت در عرصه علم و دانش و امداد و یاری آنان برای فعالیت و تولید دستاوردهای علمی است.
وی خواستار حمایت بهمنظور ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران از سوی همکاران ستادی شد و بیان کرد: در دوران کرونا بیشترین عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بر این مبنا بود که فعالیتها بهصورت وبینار و بهصورت مجازی برگزار شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/