دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 خرداد 1400 - 10:21
یادداشت/ کورش شجاعی؛

10 جمله بی تعارف با منتخب مردم

کورش شجاعی طی یادداشتی نوشت: دوره چهار ساله ریاست جمهوری فرصت کمی برای اصلاح امور و انجام کارهای بزرگ نیست، جناب آقای رئیسی حتما می دانید «امیرکبیر» که تا همیشه تاریخ برای ایرانیان، عزیز خواهد بود در مدت کمتر از چهار سال چه خدمات ارزنده و اقدامات راهبردی و تغییر ساختارهای موثری در نظام مدیریت و به تبع آن پیشرفت کشور به وجود آورد
کد خبر : 589642
یادداشت



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کورش شجاعی طی یادداشتی در روزنامه خراسان نوشت: مردم عزیز و بزرگوار ایران به رغم گلایه ها، اعتراض ها و کاستی های فراوان موجود بار دیگر با اقدامی ستودنی در 28 خرداد 1400 حماسه ای باشکوه آفریدند و با حضور و«میدان داری» خود دست رد به سینه بدخواهان و دشمنان زدند و همچون «آرش» از اراده سترگ خود تیری بر چله کمان گذاشتند و بر قلب سیاه آرزومندان فروپاشی و شکست و تسلیم ایران بزرگ نشاندند تا نشان دهند همچنان در پی تداوم و تحکیم عزت و استقلال و اقتدار کشورشان هستند و بر عهدی که با شهیدان بسته اند وفادارند.حضور گسترده مردم علاوه بر افزایش «عمق راهبردی»، تجلی مردم سالاری، نه گفتن به خواست دشمنان، نشان از یک واقعیت غیرقابل کتمان و باارزش دیگر نیز داشت و آن هم «امید» بسامان شدن و اصلاح امور به ویژه حل مشکلات اقتصادی.امیدی که با درایت و عمل به وعده های منتخب مردم قابل تحقق است.پس جناب آقای رئیسی منتخب محترم مردم شریف ایران این گوی و این میدان وامید و انتظار ملت برای آینده ای روشن تر و بهتر.


امیرکبیر در کمتر از 4 سال چه کرد؟


1 – دوره چهار ساله ریاست جمهوری فرصت کمی برای اصلاح امور و انجام کارهای بزرگ نیست، جناب آقای رئیسی حتما می دانید «امیرکبیر» که تا همیشه تاریخ برای ایرانیان، عزیز خواهد بود در مدت کمتر از چهار سال چه خدمات ارزنده و اقدامات راهبردی و تغییر ساختارهای موثری در نظام مدیریت و به تبع آن پیشرفت کشور به وجود آورد آن هم در زمان سلطه پادشاهی مستبد، دیکتاتور و نالایق و در فضایی که پر بود از کینه و دسیسه و سر به دامان گذاری اجانب!بنابراین گرچه مردم انتظار معجزه ندارند اما انتظار گام گذاشتن استوار و محکم شما در مسیر امثال امیرکبیر و بزرگوارانی همچون شهید رجایی و باهنر و ... را دارند.


2 – جناب رئیسی شما مفتخر به پوشیدن لباس روحانیت هستید پس وظیفه شما در عمل به وعده ها ، وفاداری به قانون اساسی، پاسداری از اسلام عزیز و خون پاک شهیدان، امانتداری رای مردم، مدیریت مومنانه اداره کشور و حفظ «کرامت» ملت بزرگ ایران بسی سنگین تر است و پرواضح است که شکستن شاخ غول بوروکراسی زائد حاکم بر برخی سازمان ها و دوایر دولتی و غیردولتی و هرچه پاسخ گو کردن ادارات و سازمان ها و رعایت حرمت ارباب رجوع قطعا به حفظ کرامت مردم کمک شایانی می کند که این یکی از انتظارات به حق مردم و از جمله مهم ترین وظایف مجموعه حاکمیت و به ویژه دولت است که امیدواریم وجهه همت شما و کابینه انتخابی شما باشد.


3 – گسترده کردن دامنه مشاوران نخبه و فرهیخته، متعهد و دلسوز و آینده نگر و آشنا با مطالبات واقعی مردم از همه سلیقه های سیاسی تا صاحبان سلیقه های متفاوت و مخالف قطعا می تواند رئیس جمهور آینده را در پیشبرد و اصلاح هرچه بهتر امور یاری دهد امید که شما آقای رئیسی به عنوان سیزدهمین رئیس جمهور ایران اسلامی به این مهم بیش از دیگران اهتمام بورزید.


چاپلوسان و متملقان را برانید


4 – منتخب محترم مردم ؛ شما بهتر از نگارنده می دانید، زبان متملقان و چاپلوسان از تیغ آخته و آکنده به زهر برای هر مسئولی خصوصا رئیس قوه مجریه که مدیریت کلان کشور برعهده اوست خطرناک تر است، پس حتی یکی از این چنین افرادی را در حریم خود راه ندهید تا هم خود از خطر اینان در امان بمانید هم از واقعیت های جامعه بیشتر و دقیق تر مطلع شوید و هم ریشه تملق و چاپلوسی را در حد توان بخشکانید.


بغض های فروخورده مردم در فضای بی رونق رسانه ای


5 – جناب رئیسی، به عنوان یک روزنامه نگار بر این باورم که بخشی از بغض های فروخورده مردم ناشی از فضای نه چندان باز و بی رونق و بی رمق رسانه ای و بعضا «خودسانسوری» های بی مورد است، بنابراین پیشنهاد می کنم با قول و فعل خود به بازشدن هرچه بیشتر این فضا و رونق رسانه ها آن هم در این شرایط سخت و سنگین اقتصادی اهتمام جدی داشته باشید تا مردم گلایه ها و اعتراض های خود را بتوانند از رسانه های متعلق به خودشان فریاد کنند نه این که برخی مجبور شوند حرف هایشان را در رسانه های اجنبی مطرح کنند.


6 – حجت الاسلام رئیسی، پیشنهاد می کنم جلسات مستمر «نق گوش کردن» راه بیندازید و با سعه صدر از زبان دوستان و هم سلیقه ها و نیز هم سلیقه های سیاسی خود، بشنوید هر آن چه را که باید.اجازه دهید بلکه خواهش کنید اهل فن و خبره و آگاهان و دلسوزان عملکرد شما، معاونان و وزیران شما را بی لکنت زبان نقد کنند.


مردم را محرم بدانید، جواب اعتماد را با اعتماد بدهید


7 – منتخب محترم مردم، مردم را محرم بدانید و آن چه را باید و حق ایشان است صادقانه، علنی و شفاف بگویید و پاسخ «اعتماد مردم» را با اعتماد به آنان بدهید،چرا که می دانید هرجا مسئولی از سر صدق نیت و گفتار و عملکرد از مردم کمک خواست، پاسخی صادقانه و مومنانه و ایثارگرانه دریافت کرد، مشارکت آحاد ملت در تهیه کمک های مومنانه و بسته های معیشتی، کمک های بی شائبه مردم در حوادث گوناگون و ... از جمله همراهی های ارزشمند این ملت نجیب و شریف و لبیک به ندای رهبر عزیز و سلیمانی سردار دل هاست.


8 – جناب رئیسی ، نیک می دانید که معاونان و کابینه، اصلی ترین سهم و نقش را در تحقق وعده های شما از جمله خشکاندن ریشه فساد و مهار دیو پلید گرانی، تورم، رکود و بیکاری دارند. پس با مشورت اهل فن، بهترین ها را، افراد انقلابی، آگاه، مدیر، پرانگیزه، مومن و کارآمد را بر این امور بگمارید و در عزل وزیران کم انگیزه، کم کار و مقصر کمترین تردیدی به خود راه ندهید چرا که دیگر اکنون وقت و فرصت آزمون و خطا نیست.


9 – جناب آقای رئیسی، رای پرشمار و قاطع مردم به شما آن هم در این شرایط بسیار حساس اصلی ترین پشتوانه برای عمل به وعده ها و تحقق مطالبات مردم است.


تلاش بی وقفه برای حل مسائل و مشکلات گوناگون، ارتقای جایگاه منطقه ای و بین المللی کشور، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، اصلاح جدی و موثر نظام بانکی، بازگرداندن ارزش پول ملی با توجه جدی و عملی به اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از خام فروشی، جهش تولید، برداشتن موانع از سر راه تولید داخلی و حمایت های لازم و به موقع از آن، جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق کالا، نظارت جدی و موثر بر بازار و تلاش برای حفظ کرامت همه ایرانیان چه آنان که به شما رای دادند چه آنان که به دیگر نامزدهای ریاست جمهوری رای دادند و چه آنانی که به دلایلی اصلا رای ندادند از جمله خواسته ها و مطالبات مردم است که امیدواریم به فضل الهی و کمک مجلس و همراهی ملت به سرانجامی نیکو و در خور شأن مردم و ایران بزرگ برسد.


10 – اما نکته آخر، جناب آقای رئیسی این درست که اصلی ترین مشکل حال حاضر کشور مسائل و مشکلات اقتصادی است اما به شدت بر این مهم اصرار می ورزم که به داد «فرهنگ»، فرهنگ غریب و مهجور مانده برسید، به داد نجات جامعه از آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد و ... برسید، بی گمان هیچ کاری از جمله حل مشکلات اقتصادی بدون «پیوست فرهنگی» تاثیر لازم و ماندگاری نخواهد داشت. به امید پیشرفت، اعتلا و سرافرازی هرچه بیشتر مردم و سرزمین مادری مان ایران.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب