۰۷/ اسفند /۱۴۰۳
کوشکی در گفت‌وگو با آنا:

دولت سیزدهم نباید به سمت پاسخگویی به سهم‌خواهی‌ها برود/ مسئولین جدید باید ۲۴ ساعته کار کنند

کارشناس مسائل سیاسی گفت: دولت جدید باید با انتصاب اشخاص کارآمد نشان دهد که مایل به بازگرداندن اعتبار دولت نزد مردم است و اگر این دولت به سمت پاسخگویی به سهم‌خواهی‌ها برود، در تمام مراحل ناموفق خواهد بود.
صادق کوشکی



محمدصادق کوشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، پیرامون اقدامات اولویت‌دار دولت آینده جهت بهبود وضع فعلی کشور گفت: مهم‌ترین آسیبی که دولت روحانی در این ۸ سال به کشور وارد کرد، کاهش سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی و حاکمیت، بین مردم بود. اعتماد مردم به حاکمیت کاهش پیداکرده و رابطه صمیمانه بین جامعه و دولت خدشه‌دار شده است. اولین و مهم‌ترین اقدامی که باید دولت آینده در جهت بهبود وضع فعلی انجام دهد، برگرداندن این سرمایه اجتماعی و از بین بردن بی‌اعتمادی مردم نسبت به حاکمیت است. اگر دولت سیزدهم بتواند این اتفاق را رقم بزند، برای حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی و موارد دیگر توانایی خواهد داشت.


وی افزود: دولت جدید باید با انتصاب اشخاص کارآمد نشان دهد که مایل به بازگرداندن اعتبار دولت نزد مردم است. دولت سیزدهم اگر به سمت پاسخگویی به سهم‌خواهی‌ها رفته و به‌نوعی تبدیل به شرکت سهامی بشود، در این گام اول ناموفق خواهد بود و به همین خاطر در مراحل بعدی هم شکست می‌خورد. انتصاب‌ها در دولت جدید باید به‌گونه‌ای باشد که مدیران برای دولت سرمایه اجتماعی بیاورند و جامعه به خاطر اعتماد به این افراد با دولت همکاری و همراهی کند.


این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اهمیت انتصاب مدیران در دولت جدید اظهار کرد: انسان‌هایی وجود دارند که فارغ از سن و جنسیتشان، در هر دولتی حضورداشته باشند برای آن سرمایه می‌شوند. اگر به‌جای این افراد تشنگان قدرت در دولت آینده به پست و مقام برسند، دولت به دست خودش سند عدم موفقیتش را امضا می‌کند.


کوشکی ادامه داد: آنچه در دولت روحانی گذشت، نیازمند سال‌ها تلاش است تا ما به سال ۹۲ بازگردیم و این شأن ملت ما نیست؛ به همین خاطر مسئولین باید ۲۴ ساعته کار کنند؛ این جنس کار کردن از لاشخورها و مگسان گرد شیرینی برنمی‌آید و ما نیاز به مدیران جهادی داریم.


وی در پاسخ به این پرسش که اولویت تحول دولت آینده برای کدام وزارت خانه است، اذعان کرد: تمام عرصه‌ها برای ما اولویت است زیرا تمام آن‌ها به معیشت و اقتصاد جامعه مربوط است بنابراین ما هیچ دستگاه و وزارت خانه بی اولویت نداریم. به‌طور مثال حتی اگر در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مسئول درستی بر سرکار باشد، او هم به معیشت و اشتغال مردم کمک می‌کند و عملاً تمام ارگان‌ها و سازمان‌های دولت می‌تواند در حل مشکلات کشور نقش داشته باشد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/



ارسال نظر