۴۵۰ صندوق رأی در خارج از کشور خواهیم داشت
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه ریاست جمهوری بیش از ۶۷ هزار و در شوراها ۷۵ هزار صندوق رأی استفاده خواهیم کرد، اظهار کرد: ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ واجدین شرایط رأی هستند. رأی اولیها ۱ میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۴۸ نفر هستند.
وی ادامه داد: تمام اقلام انتخاباتی به شعب ارسالشده است. دستورالعملهای بهداشتی و دستورالعملهای تبلیغاتی به ستادها اعلامشده است. در خارج کشور ۴۵۰ صندوق خواهیم داشت.
معاون سیاسی وزیر خاطرنشان کرد: ۲۷ خرداد تبلیغات انتخاباتی به پایان میرسد.
معاون سیاسی وزیر کشور درباره میزان مشارکت در انتخابات گفت: بخشی از نظرسنجیها در فضای مجازی در اختیار همه است و البته فاصله ده درصدی در نظرسنجیها وجود دارد و اختلافی بین ۳۷ تا ۴۷ درصدی وجود دارد. از دستگاههای نظرسنجی دعوت کرده و درباره این اختلاف سؤال کردهایم.
وی درباره تأمین امنیت انتخابات گفت: ستاد امنیت انتخابات کار خود را انجام داده و جلسات مستمر داشتهاند. با اعضای شورای امنیت کشور جلسه داشتهاند و پیشبینیهای لازم را انجام دادهاند. تاکنون مسئله مهم امنیتی گزارش نشده است و در امنیت کامل انتخابات را برگزار میکنیم.
رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه نگرانی از بابت رعایت پروتکلها داریم و تذکرهای لازم به ستادهای نامزدها دادهشده است، بیان کرد: ما تمامی تمهیدات را برای شرایطی که اگر انتخابات به دور دوم کشیده بشود، در نظر گرفتهایم. تعرفههای لازم برای دور دوم انتخابات چاپشده است و اگر انتخابات به مرحله دوم رفت، آمادگی برگزاری دور دوم در جمعه بعد از ۲۸ خرداد را داریم.
عرف درباره میزان مشارکت در انتخابات تصریح کرد: بخشی از نظرسنجیها در فضای مجازی در اختیار همه است و البته فاصله دهدرصدی در نظرسنجیها وجود دارد و اختلافی بین ۳۷ تا ۴۷ درصدی وجود دارد. از دستگاههای نظرسنجی دعوت کرده و درباره این اختلاف سؤال کردهایم. بازهم با آنها جلسه داریم تا ستاد انتخابات به عدد دقیقتری از میزان مشارکت و احتمال کشیده شدن انتخابات به دور دوم برسد.
رئیس ستاد انتخابات کشور درباره استعفای برخی از اعضای هیئت نظارت بر انتخابات اظهار داشت: در فرایند انتخابات وسیعی که ما چهار انتخابات داریم، در مقطعی بین مجری انتخابات و ناظر بر سر موضوعاتی اختلافنظر پیش میآید و مدنظر ماست که بر اساس قانون رفتار کنیم.
وی ادامه داد: بحث ما درباره تبصره ۳ ماده ۶۳ است که این تبصره میگوید همه اختیارات نظارتی با هیئت مرکزی نظارت است الا دو نکته، یکی تعیین صلاحیت و دیگری تعیین صحت انتخابات که به هیئتهای نظارت استان و شهرستانها سپردهشده است و ما خواستیم همینگونه عمل کنیم و اگر داوطلبی در هیئتهای اجرایی و نظارت شهرستان تائید شد، تائید است و نباید مجدداً به موضوع ورود شود و آقایان استدلال کردند که میتوانیم ورود کنیم و الحمدالله ماجرا تمام شد.
انتهای پیام/۴۱۶۳/
انتهای پیام/