دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1400 - 16:39
عرف:

۱۰ هزار شعبه به شعب اخذ رأی اضافه شد

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی روند اخذ آرا در انتخابات ۲۸ خرداد گفت: به‌دلیل شیوع کرونا ۱۰ هزار شعبه به شعب اخذ رأی اضافه کرده‌ایم.
کد خبر : 583646
جمال عرف

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور ظهر دوشنبه در حاشیه جلسه استانداران با وزیر کشور در جمع خبرنگاران درباره روند اعلام اسامی داوطلبان احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: بر اساس قانون شورای نگهبان دو ۵ روز را برای بررسی صلاحیت‌ داوطلبان کاندیداتوری فرصت داشت که ۵ روز دوم چهارم اردیبهشت‌ماه به پایان می‌رسد.


وی افزود: بر اساس بیان سخنگوی شورای نگهبان قرار است فردا اسامی تائید صلاحیت‌ شدگان به وزارت کشور اعلام شود. قانون نیز به وزارت کشور این اجازه را داده که دو روز بعد از اعلام شورای نگهبان، اسامی را اعلام عمومی کند، لذا اگر فردا شورای نگهبان اسامی را به ما اعلام کند، تلاش می‌کنیم در اولین فرصت اسامی را اعلام عمومی کنیم.


معاون سیاسی وزارت کشور خاطرنشان کرد: امروز استانداران توجیه شدند که بر اساس پروتکل‌های مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا درباره ایام تبلیغات کاندیداها عمل کنند.


عرف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی روند اخذ آرا با توجه به افزایش زمان رأی‌گیری گفت: به دلیل هم‌زمانی شیوع کرونا با برگزاری انتخابات، چندین اقدام در دستور کار وزارت کشور قرارگرفته است که از جمله این اقدامات افزایش تعداد شعب اخذ رأی است؛ بر اساس تأکیدات وزیر کشور، ۱۰ هزار شعبه به شعب اخذ رأی اضافه کرده‌ایم.  


وی با تأکید بر اینکه مبنای افزایش شعب اخذ رأی را برای شعب بالای هزار رأی تعیین کرده‌ایم، اظهار کرد: همه شعب اخذ رأی بالای هزار رأی شناسایی شده‌اند تا در کنار این شعب، شعب جدید ثابت یا سیار بگذاریم.


رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: درباره زمان برگزاری انتخابات نیز بر اساس پیشنهاد وزارت کشور، ستاد ملی کرونا مصوب کرد که ما یک ساعت زودتر یعنی ۷ صبح فرآیند اخذ رأی را آغاز کنیم و از آن سمت نیز بر اساس تشخیص وزیر کشور تا ساعت ۲ بامداد روز بعد امکان تمدید وجود دارد. باید ببینیم کدام یک از شعب و فرمانداری‌ها ظرفیت استفاده از این ظرفیت قانونی را دارد. این اختیار به وزیر کشور واگذار شده و بنایی بر تمدید در همه استان‌ها وجود ندارد.


عرف در پایان در پاسخ به پرسشی درباره امکان آغاز زودتر ساعت رأی‌گیری تأکید کرد: در مناطق جنوبی کشور مردم معمولاً به دلیل گرما پس از خنک شدن هوا و عمدتاً بعد از ساعت ۶ عصر پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب