انتساب تغییر زمان مناظره ها به وزیر کشور خلاف واقع است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سید اسماعیل موسوی اظهار داشت: در مورد تغییر زمان مناظره ها در چهارمین جلسه کمیسیون که به ریاست وزیر کشور برگزار شد، یکی از اعضای کمیسیون، موضوع هم زمانی مناظرهها با مسابقات تیم ملی فوتبال را مطرح کرد.
موسوی ادامه داد: مناظره ها و دیگر برنامه های تبلیغات نامزدها با این هدف، پیش بینی شده است که نامزدها بتوانند برنامههای خودشان را به جامعه ارائه کنند و ایده هایشان را مطرح کنند؛ این فرصت تبلیغاتی در صدا و سیما برایشان پیش آمده است، اما وقتی از لحاظ زمانی، تداخل و همپوشانی با مسابقات فوتبال دارد، طبیعی است که این فرصت از دستشان میرود
.وی افزود: بنابراین در آن جلسه تصمیم گرفته شد که زمان مناظره ها تغییر کند؛ هم ساعت و هم روز آن. لذا پیشنهاد شد که یک شب قبل یا یک شب بعد از روزی که صدا و سیما تعیین کرده انجام شود و مصوب شد، بلافاصله بعد از جلسه و تصویب آن، به صدا و سیما به عنوان مجری ابلاغ شد و اخیراً هم صدا و سیما بر اساس مصوبه تصمیم گرفته و زمان نهایی مناظرهها را اعلام کرده است.
دبیر هیأت مرکزی اجرایی انتخابات ریاست جمهوری ضمن تقدیر از تلاش های رسانه ملی در روند تولید و پخش برنامه های تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اصولاً برنامه ریزی و کنداکتور همه برنامه های زنده یا ضبطی رادیو تلویزیونی نامزدها، از سوی سازمان صدا و سیما ارایه می شود و پس از طرح در کمیسیون با استفاده از نقطه نظرات تخصصی و کارشناسی، به تصویب می رسد.
وی افزود: در خصوص مناظره ها که در روز برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال برنامه ریزی شد، یکی از اعضای کمیسیون طرح موضوع کرد و لذا تطبیق داده شد و مشخص شد که یک همزمانی وجود دارد و صرفاً به خاطر استفاده بهتر نامزدها از زمان مناظره ها و همچنین استفاده بهتر مردم از محتوای مناظره ها این جابجایی به تصویب کمیسیون رسید.
عضو کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری نتیجه گرفت: اینکه گفته شود، جابجایی زمان مناظره ها با نظر وزیر کشور صورت گرفته است، درست نیست، بلکه، این موضوع در کمیسیون، بررسی شده و با تصویب کمیسیون، زمان مناظره ها به صورت علی السویه برای همه نامزدها تغییر یافته است.
دبیر ستاد انتخابات کشور، تأکید کرد: البته روشن است که این شرایط برای همه نامزدها یکسان است و چون همه در این برنامه شرکت دارند اینکه گفته می شود تبعیض واقع شده، قطعاً درست نیست.
گفتنی است کمیسیون بررسی تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری بر اساس قانون به ریاست وزیر کشور و با عضویت دادستان کل کشور، رییس سازمان صدا و سیما، نماینده شورای نظارت بر صدا و سیما و دبیر هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری تشکیل میشود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/