دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1400 - 19:35

ستاد «تقویت گفتمان ضد فساد» آیت‌الله رئیسی آغاز به‌کار کرد

ستاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تحت عنوان "ستاد مردمی تقویت گفتمان ضد فساد" با انتشار بیانیه‌ای در راستای راهبری، سازماندهی و تقویت گفتمان ضد فساد در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام موجودیت کرد.
کد خبر : 585968
آیت الله رئیسی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، ستاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تحت عنوان "ستاد مردمی تقویت گفتمان ضد فساد" با انتشار بیانیه‌ای در راستای راهبری، سازماندهی و تقویت گفتمان ضد فساد در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام موجودیت کرد.


علیرضا افشار در حکمی "داوود داوودی‌پور" را به‌عنوان رئیس ستاد مردمی "تقویت گفتمان ضد فساد" منصوب نموده است.گفتنی است ستادهای استانی گفتمان ضد فساد نیز در حال شکل گیری است و "علی ستوده نیا" نیز طی حکمی به‌عنوان مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی این ستاد منصوب شده است.


در متن بیانیه ستاد "تقویت گفتمان ضد فساد" آمده است:


برخوردهای قابل تحسین قوه قضائیه در سال‌های اخیر با برخی از مصادیق متعلق به جریان‌های مختلف سیاسی کشور و دانه درشت‌ها، نشان از آن دارد که اگرچه برخی ارکان حاکمیت، عزمی جدی در مبارزه با فساد دارد، اما لانه گزینی عناصر فساد در برخی دستگاه‌های اجرایی باعث شده که در این عرصه شرم آور، هر روز عددها درشت تر و نام‌ها بزرگ‌تر شوند و ضرورت خشکانده شدن ریشه فساد موجود در برخی دستگاه‌های اجرایی کشور بیش از پیش احساس شود که این مهم بدون قرار گرفتن مدیر فساد ستیز در راس هرم اجرایی کشور امکانپذیر نیست.


ضرورت مبارزه با فساد در کشور، رهبر معظم انقلاب اسلامی را بر آن داشت تا در بیانیه گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۹۷ در بند چهارم، مبحث عدالت و مبارزه با فساد را مطرح نمایند. ایشان دو مفهوم گسترش عدالت و مبارزه با فساد را لازم و ملزوم یکدیگر دانسته‌اند و هر یک از انواع فساد اعم از فساد اقتصادی و سیاسی را توده چرکین کشورها و نظامها بیان نموده‌اند که اگر در بدنه حکومت‌ها عارض شود، زلزله ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها خواهد بود.معظم له در این بیانیه می‌فرمایند: و این برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیّتی فراتر از مشروعیّتهای مرسوم و مبنائی‌تر از مقبولیّت اجتماعی است، بسیار جدّی‌تر و بنیانی‌تر از دیگر نظام‌ها است. وسوسه‌ی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَوی‌ترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (علیه‌السّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقه‌ی زهد انقلابی و ساده‌زیستی می‌دادند، هرگز بعید نبوده و نیست؛ و این ایجاب می‌کند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه‌گانه حضور دائم داشته باشد و به‌معنای واقعی با فساد مبارزه کند، به‌ویژه در درون دستگاه‌های حکومتی.


اکنون که در آستانه سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری به عنوان نماد دموکراسی و مردم سالاری دینی هستیم بسیاری بر این باورند که از آنجا که آثار فساد از لحاظ سیاسی و همچنین اقتصادی موجب تضعیف حاکمیت و صدمه دیدن بنیان‌های اقتصاد سالم و از دست رفتن فرصت‌های توسعه پایدار می‌گردد، انتخاب مدیر ضد فساد که دارای کارنامه روشن در این مسیر است می تواند در سایه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به‌عنوان پرچمدار اصلی ضد فساد کشور، به وضعیت موجود خاتمه داده و با خشکاندن ریشه های فساد در قوه مجریه، اعتماد عمومی را افزایش دهد.


لذا به منظور تقویت گفتمان ضد فساد به‌عنوان یکی از محورهای اصلی گفتمان انقلاب اسلامی و در راستای ایجاد پویش مردمی ضد فساد،ایجاد وحدت و همدلی به عنوان سلوک پیامبر گرامی اسلام (ص) که بی شک رمز اقتدار اسلام و ایران اسلامی است و همچنین به منظور تشکیل سازمان رای منسجم میان مطالبه گران مبارزه با فساد که خیل عظیم مردم کشور را شامل می شود "ستاد مردمی گفتمان ضد فساد حضرت آیت الله رییسی" آغاز به کار می‌کند.


تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد، تولید محتوا در زمینه ایجاد شفافیت، مبارزه با رانت، شناسایی و مبارزه با فساد و مفسدین در کشور و تحقق ایجاد دولت ضد فساد از جمله مهم‌ترین ماموریت‌های مهم شکل گیری این ستاد است.


در همین راستا ستادهای استانی مردمی "ضد فساد" حضرت آیت الله رئیسی در سراسر کشور نیز در حال شکل گیری است تا با تقویت گفتمان "ضد فساد" که هم برنامه محوری ایشان برای انتخابات ریاست جمهوری و هم خواسته بحق ملت شریف ایران است، سازمان رای گسترده در این مسیر شکل گرفته و مردم با انتخاب اصلح مخالفت خود را با هرگونه فساد و مفسد اعلام نمایند.


انتهای پیام/۴۱۲۷


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب