دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر اجرایی انجمن داروسازان ایران:

مشکلات دارویی را کسانی ایجاد می‌کنند که وزارت بهداشت را دوره کرده‌اند

دبیر اجرایی انجمن داروسازان ایران گفت: تصمیم‌گیری در وزارت بهداشت و در خصوص مسائلی همچون دارو که نیاز به دید کارشناسی دارد را کسانی انجام می‌دهند که سالهاست این وزارتخانه را دوره کرده‌اند.
کد خبر : 585769
داروخانه



رضا ابوالفضلی، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، در خصوص نامه انجمن صنفی داروسازان ایران به سعید نمکی، وزیر بهداشت با موضوع ابلاغ آئین‌نامه داروخانه‌ها گفت: آنچه در ۳۰ سال گذشته مشاهده کردیم این بوده است که وزارت بهداشت تحت تأثیر افرادی که این وزارت خانه را دوره می‌کنند قرار می‌گیرد و به همین علت تصمیماتی می‌گیرد که اشتباه است.


وی در ادامه بیان کرد: متأسفانه افراد در این وزارتخانه تغییر می‌کنند اما نتایج تصمیمات آن‌ها در وزارت خانه باقی می‌ماند.


دبیر اجرایی انجمن داروسازان ایران افزود: به‌طور مثال هنوز درگیر مشکلات ناشی از تصمیماتی هستیم که از سال ۷۰ در وزارت بهداشت گرفته‌شده است، آن زمان من در این وزارتخانه بودم و ایرج فاضل وزیر بهداشت بود؛ به خاطر همین اطرافیان تصمیماتی گرفته شد که هنوز ما درگیر آن تصمیمات هستیم، امروز نیز همان است.


ابوالفضلی گفت: در حال حاضر هم همین منوال است و چند روز پیش که من نامه‌ای از دبیر انجمن داروسازان تهران را می‌خواندم ایشان اشاره‌کرده بودند که برای تنظیم ابلاغیه تأسیس داروخانه که جدیداً تنظیم‌شده است، وزارت بهداشت به‌هیچ‌وجه از نظرات کارشناسان استفاده نکرده است.


وی اشاره کرد: این‌ها اشتباهات بزرگی است که وزارت بهداشت در ۳۰ سال گذشته مکرراً تکرار می‌کند.


دبیر اجرایی انجمن داروسازان ایران گفت: وزارت بهداشت، تصمیم‌گیری درباره مسائلی که نیاز به دید کارشناسی دارد و اهل‌ فن باید بررسی کنند را به دست دو یا سه‌نفری می‌سپارند که اطرافش را دوره کرده‌اند و تمام مبنای تصمیم‌گیری آن‌ها منافع شخصی خودشان است.


وی افزود: در موضوع تأسیس داروخانه‌ها هم همین ویژگی حاکم است، اگر منافع آن چند نفر ایجاب کند که فاصله‌ها را بردارند، این اتفاق می‌افتد و اگر غیر آن را ایجاب کند غیر آن اتفاق می‌افتد.


ابوالفضلی گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما با افرادی که وزارت بهداشت را دوره می‌کنند این است که همواره ۹۹ درصد به منافع خود و کمتر از یک درصد به مسئولیت و نفع عمومی فکر می‌کنند.


انتهای پیام/۴۱۶۱/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب