توانمندی رئیسجمهور به پشتوانه رأی مردم است/ کاندیداها برای کسب حداکثر آرا به چه چیزی نیاز دارند؟
گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امید فعال؛ انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم روز ۲۸ خرداد برگزار میشود و ۷ نامزد جهت حضور و رقابت در این دوره تأیید صلاحیت شدهاند.
انتخابات یعنی برگزیدن اصلح برای کسب یک عنوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ...؛ اما آیا این تنها یک روی سکه است؟ جواب مثبت است روی دیگر سکه برنامه کاندیداها برای انتخاب شدن در یک سمت سیاسی بهخصوص ریاست جمهوری است.
منتخبان انتخابات ریاست جمهوری باید مراقب باشند که در حوزه برنامههای خود سخنرانی کنند؛ چرا که این مهم در تأیید افراد بسیار حائز اهمیت است.
محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی آنا، در این زمینه میگوید: شعارهای پوپولیستی دادن و به حاشیه رفتن توسط نامزدها مردم را خسته کرده و راه به جایی نخواهد برد.
وی با بیان اینکه شخصی موفق خواهد بود که در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی برنامههای تضمینشده داشته باشد و راهکارهای برونرفت از این وضعیت را ارائه کند، افزود: کمترین رأی متعلق به کسانی است که ساختارشکنی کنند و وعدههایی ارائه دهند که هیچکدام در حد وظایف یک رئیسجمهور نباشد.
جوکار یادآور شد: امروز برابر چارچوب قانون اساسی آنچه برای وظایف رئیسجمهور تعیینشده و در چارچوب برنامههای ۵ ساله سیاستهای بالادستی نظام بهطور روشن و شفاف برنامههای خود را اعلام کنند. این بهترین راه است که اقبال مردم را به دست آورند و به حاشیه رفتن در ایجاد دوقطبی کردن در جامعه و خوب است در یک فضای رقابتی سالم و آنچه در تراز انقلاب اسلامی است کاندیداها در تراز آن برنامههای خود را اعلام کنند و بیشترین آرا را کسب کنند.
جوکار با بیان اینکه کاهش ارزش پول ملی در طی این زمانها بیشترین فشار را بر مردم وارد کرد، گفت: امروز درباره اشتغال و معیشت مردم برنامهها باید در این چارچوبها صورت بگیرد که مردم امید به آینده پیداکرده و در پای صندوقهای رأی پرشورتر حضور پیدا کنند.
متأسفانه در یک دهه اخیر با آغاز مناظرههای زنده تلویزیونی بیاخلاقیهای سیاسی نامزدهای انتخاباتی نیز افزایشیافته است.یک نامزد انتخاباتی برای تخریب دیگر نامزد از سخنان ساختارشکنانه برای کسب آرا بیشتر استفاده میکند. این در حالی است که در کشورهای پیشرفته حوزه بحث دو نامزد انتخاباتی برنامههای آنهاست.
برای مثال در ایالات متحده آمریکا جو بایدن قبل از رسیدن به سمت ریاست جمهوری در خصوص برنامههای واکسن همگانی پس از انتخابات ریاست جمهوری برنامه خود را آشکار کرد. در کشورهای دیگر همچون فرانسه، ژاپن، ایتالیا، کره جنوبی هم همین موضوع وجود دارد و بیشتر سخنرانیها در انتخابات بر اساس برنامهها و کیفیت و توانمندی اجرایی کاندیداها متمرکز است.
یک نکته مهم در خصوص مناظرات و سخنرانی کاندیداها این است که آنها با سخنرانی علیه یکدیگر وجه نظام را مخدوش میکنند و این در تضاد با منافع امنیت ملی است و باید نامزدهای انتخاباتی نهایت دقت را در این زمینه داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۶۳/پ
انتهای پیام/