دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۷ پروژه مشترک علمی بین ایران و اتریش عملیاتی شد

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: از مجموع ۱۷ پروژه علمی مشترک بین ایران و اتریش، ۷ پروژه به‌طور کامل تمام شده، ۹ پروژه تمدید شده و یک پروژه نیز بنا به ملاحظاتی آغاز نشده است.
کد خبر : 584016
آزمایشگاه مراکز تحقیقاتی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش با حضور عزیز الله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی و عبدالحمید علیزاده معاون همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.


عزیز الله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فتح خرمشهر گفت: کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش نتیجه مجموعه تدابیری است که وزارت علوم از سال ۹۴ به بعد طراحی کرده است و در این مجموعه فعالیت‌ها، دانشگاه خوارزمی نقطه کانونی همکاری علمی با کشور اتریش تعیین شده است.


وی افزود: تاکنون دو نشست در راستای عملیاتی شدن حوزه‌های مشترک فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین ایران و اتریش برگزار شده است که ۸۱ پروژه علمی بین ایران و اتریش تعریف شده از این تعداد ۷۸ پروژه مورد موافقت دو کشور بوده و از میان این پروژه‌ها ۱۷ پروژه برای کار میدانی انتخاب شد. برای هر یک از پروژه‌ها یک ایرانی در ایران و یک اتریشی در اتریش برای بررسی و پیشبرد پروژه‌ها انتخاب شد. ظرفیت مالی پروژه‌های مذکور ۴۰۰ هزار یورو مشخص شد که نیمی از آن سهم کشور ایران و نیمی از آن سهم کشور اتریش است.


رئیس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: در حال حاضر از ۱۷ پروژه علمی مشترک بین ایران و اتریش، ۷ پروژه به‌صورت کامل به اتمام رسیده و به اهداف خود دست یافته است. ۹ پروژه با توجه به دوران کرونا، زمان اتمام آن‌ها تمدید شده است و یک پروژه نیز بنا به ملاحظاتی شروع نشده است.


وی در مورد اینکه این پروژه‌ها هرکدام در چه زمینه‌هایی است، گفت: ۳۵ درصد این پروژه‌ها در زمینه‌های علوم طبیعی، ۱۷ درصد علوم فنی، ۸ درصد علوم بهداشت و سلامت، ۷ درصد علوم کشاورزی، ۷ درصد علوم انسانی و اجتماعی و ۴ درصد به مواردی مانند انسان‌شناسی است.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب